Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά Κυπέλλου Αγγλίας: Για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, διεξάγονται σήμερα πέντε αναμετρήσεις.

Χάλιφαξ – Ίστλι (13/12, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια η Χάλιφαξ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Μακριά από τη νίκη παραμένει από την πλευρά της και η Ίστλι, η οποία έχει απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Στο παιχνίδι αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G

Φλίτγουντ – Σριούσμπερι (13/12, 21:45): Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων έρχεται η Φλίτγουντ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό. Θέλει να δώσει συνέχεια, παίρνοντας παράλληλα και την εντός έδρας πρόκριση. Αήττητη παραμένει ωστόσο εδώ και τρία παιχνίδια και η Σριούσμπερι, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δυο ισοπαλίες. Έχει κρατήσει το μηδέν και στα τρία αυτά παιχνίδια. Δεν σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικό: N/G

ΜΚ Ντονς – Τσάρλτον (13/12, 21:45): Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θέλει η ΜΚ Ντονς, η οποία παρουσιάζει αστάθεια στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Τσάρλτον προέρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, όπου μετά από δυο νίκες, υποχρεώθηκε σε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Όξφορντ – Μάκλσφιλντ (13/12, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Όξφορντ, η οποία μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της και σε συνδυασμό με την έδρα της, να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την πλευρά της, και η Μάκλσφιλντ αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Αμφότερες “βγάζουν” χαμηλό σκορ στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Στόουρμπριτζ – Νορθάμπτον (13/12, 21:45): Από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Στόουρμπριτζ, η οποία μετράει εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Νορθάμπτον προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια, στα οποία και έχει γνωρίσει την ήττα σε όλα. Πάμε με το μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ Interwetten)