Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Άφρικα, όπου διεξάγονται σήμερα δυο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση. Μπουρκίνα Φάσο – Τυνησία και Σενεγάλη – Καμερούν τα παιχνίδια, με τις ομάδες να ψάχνουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπουρκίνα Φάσο – Τυνησία, (28/01, 18:00): Έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε ως πρώτη του 1ου ομίλου, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της και ψάχνει σήμερα την υπέρβαση κόντρα στην Τυνησία. Από την πλευρά της η Τυνησία κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερη από τον δύσκολο δεύτερο όμιλο με δυο νίκες και μια ήττα. Δέχθηκε γκολ και στα τρία παιχνίδια της στη φάση των ομίλων, ενώ στα δυο τελευταία σημειώθηκε το g/g και over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,40 @ Goalbet)

Σενεγάλη – Καμερούν , (28/01, 21:00): Ήταν εξ αρχής το φαβορί κάτι που απέδειξε και στο χορτάρι. Η Σενεγάλη με δυο νίκες και μια ισοπαλία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δυο από τα τρία παιχνίδια της στη φάση των ομίλων. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα του, το Καμερούν κατέλαβε την 2η θέση στον 1ο όμιλο, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του ξεκάθαρο φαβορί η Σενεγάλη.

Προγνωστικό: 1 (2,01 @ Goalbet)