Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Τελευταία αγωνιστική σήμερα Τετάρτη (25/01) στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Άφρικης. Για την πρώτη θέση “μάχονται Αίγυπτος και Γκάνα.

Αίγυπτος – Γκάνα (25/01, 21:00): Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται στο σημερινό παιχνίδι η Αίγυπτος για να “σφραγίσει” το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Άφρικης. Ωστόσο, παραμένει ζωντανή και για την πρώτη θέση, καθώς με νίκη προσπερνάει την αντίπαλο της στη βαθμολογία. Με μόνο στόχο να αποφύγει την ήττα αναμένεται να παραταχθεί η Γκάνα, η οποία επικράτησε στα δυο πρώτα παιχνίδια της και σήμερα παίζει για την πρωτιά.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (1.95 @ Interwetten)

Ουγκάντα – Μάλι (25/01, 21:00): Εκτός συνέχειας της διοργάνωσης η Ουγκάντα, η οποία μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό, ενώ παράλληλα δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την πλευρά του, το Μάλι μετράει μόλις ένα βαθμό και για να ελπίζει σε πρόκριση χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά και παράλληλα να ηττηθεί και χωρίς να σκοράρει η Αίγυπτος, μετά και το μεταξύ τους 0-0 στην πρώτη αγωνιστική. Πάμε με το “διπλό” στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (1.70 @ Interwetten)