Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Η 2η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Κυπέλλου Αφρικής διεξάγεται σήμερα, με την Γκάνα να αντιμετωπίζει το Μάλι, ενώ η Αίγυπτος κοντράρεται με την Ουγκάντα.

Γκάνα – Μάλι (21/01, 18:00): Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ουγκάντα, της οποίας και επικράτησε με 1-0 από το σημείο του πέναλτι. Στόχος της είναι να κάνει το 2×2, που θα την φέρει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Από την πλευρά του, το Μάλι πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Αίγυπτο, και ελπίζει σε νέα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Interwetten)

Αίγυπτος – Ουγκάντα (21/01, 21:00): Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου η Αίγυπτος, μετά και το 0-0 κόντρα στο Μάλι. Εάν θέλει να μπει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να κάνει το χρέος της και να πάρει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Από την πλευρά της, η Ουγκάντα έκανε ότι μπορούσε κόντρα στην Γκάνα, όμως εν τέλει “λύγισε” και ηττήθηκε με 1-0, δεχόμενη γκολ από το σημείο του πέναλτι. Είναι αουτσάιντερ, οπότε και δεν αναμένουμε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)