Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (17/01) το Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στα γήπεδα της Γκαμπόν, με τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλoυ.

Γκάνα – Ουγκάντα (18/01, 21:00): Φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι η Γκάνα, η οποία για να πετύχει το στόχο της, πρέπει να κάνει πρώτα απ’ όλα το καθήκον της. Η λογική λέει ότι κόντρα στην Ουγκάντα δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη, καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα για να πάρουν κάποιο βαθμό στον συγκεκριμένο όμιλο, όντας αουτσάιντερ.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Μάλι – Αίγυπτος (17/01, 21:00): Με πολλές φιλοδοξίες ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο φετινό Κόπα Άφρικα, το Μάλι, το οποίο έχει ως στόχο να μπει σφήνα ανάμεσα σε Γκάνα και Αίγυπτο και να διεκδικήσει την πρόκριση. Δύσκολο το έργο του κόντρα στην πολυνίκη του θεσμού Αίγυπτο. Οι “φαραώ” επιστρέφουν και πάλι στο Κόπα Άφρικα, μετά από απουσία στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις και έχουν ως στόχο τους μια αξιόλογη παρουσιά. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ Interwetten)