Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει την Παρασκευή (22/04) η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα – ένα.

Κορκ – Φιν Χαρπς (21:45): «Περίπατο» έκανε στο Λιγκ Καπ η Κορκ, συντρίβοντς με 7-0 την Γουότερφορντ. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένοντας, παράλληλα, αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (3-3-0). Λιγκ Καπ τέλος, από την άλλη, για τη Φιν Χαρπς, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Γκάγουεϊ. Μία μόλις νίκη έχει πετύχει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-0-2), το έργο της στην έδρα της Κορκ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μικρές οι αποδόσεις του «άσσου»

Προγνωστικό: No Bet

Ντέρι – Μποέμιανς (21:45): Αήττητη εδώ και οκτώ ματς η Ντέρι, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, φιγουράρει στη 2η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Η Μποέμιανς, από την πλευρά της, τη Δευτέρα (18/04) αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Σέμπουρν στο Λιγκ Καπ και μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματική. Η Ντέρι μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: 1 (1.96 @Goalbet)

Σάμροκ Ρόβερς – Ντάνταλκ (21:45): Από δύο σερί νίκες, στις οποίες σημείωσε επτά γκολ και δέχθηκε κανένα, απέναντι σε Άθλοουν Τάουν και Μποέμιανς, για το Λιγκ Καπ και την Πρέμιερ Λιγκ, αντίστοιχα, προέρχεται η Σάμροκ. Τα πράγματα, βέβαια, σήμερα θα είναι πιο δύσκολα απέναντι στην Ντάνταλκ, έστω και αν αυτή αποκλείστηκε από τη Σεντ Πάτρικς στο Λιγκ Καπ. Πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @Betshop)

Γουέξφορντ – Γκάλγουεϊ (22:00): Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Γουέξφορντ, την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ από Σεντ Πάτρικς και Λίμερικ, σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, αήττητο σερί τριών αγώνων «τρέχει» η Γκάλγουεϊ (1-2-0), η οποία, ωστόσο, προβληματίζει μακριά από το γήπεδό της. Θεωρούμε ότι αμφότερες μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.70 @Magicbet)