G Ethniki

Προγνωστικά Γ’ Εθνικής: Με την αναμέτρηση του Παναρκαδικού κόντρα στον Αιολικό άνοιξε χθες η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλος της Γ’ Εθνικής. Σήμερα όλοι οι υπόλοιποι αγώνες.

ΑΟ Λεβάντε – ΑΕ Ερμιονίδας (24/04, 15:00): Υποβιβασμένος εδώ και μερικές αγωνιστικές ο Λεβάντε, παραμένει αδιάφορος στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, όπου δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Ερμιονίδα, η οποία ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Επιλογή μας το N/G σε ένα ακόμη παιχνίδι του Λεβάντε.

Προγνωστικό: N/G

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Βύζας Μεγάρων (24/04, 17:00): Το βαθμό της ισοπαλίας που θα της χαρίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία θέλει να πάρει η Δόξα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσμα μετά από τρεις σερί ήττες. Μια νίκη και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Έχοντας αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία, ο Βύζας παίζει πλέον χωρίς άγχος, προερχόμενος ωστόσο από δυο σερί ήττες, όπου δεν κατάφερε να βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: Under 2.5

Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας (24/04, 17:00): Υποβιβασμένη η Καλαμάτα, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να κλείσει με νίκες το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και νέο τεχνικό στον πάγκο της. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟ Βάρδας προέρχεται από δυο σερί νίκες και μάχεται με το Λουτράκι για την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να πετύχει τον στόχο του και πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς.

Προγνωστικό: 2

ΑΟ Λουτράκι – Σπάρτη (24/04, 17:00): Τέσσερις νίκες και μια ήττα μετράει στα τελευταία παιχνίδια του το Λουτράκι, το οποίο μάχεται με τον ΠΑΟ Βάρδας για την πέμπτη θέση της κατηγορίας. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο στη Σπάρτη, η οποία προέρχεται από εφτά διαδοχικές νίκες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι που είναι με ακόμη πιο ανεβασμένη ψυχολογία, θέλοντας μόλις ένα βαθμό για να ”κλειδώσουν” και μαθηματικά τον τίτλο.

Προγνωστικό: 2 & Ν/G

ΑΟ Χαλκίς – Παναργειακός (24/04, 17:00): Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, τα δυο τελευταία παιχνίδια αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα για την Χαλκίδα. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επικρατήσει του Παναργειακού. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι νίκες και μια ήττα στα τελευταια παιχνίδια τους, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα στα νικηφόρα ματς. Προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη 7-0 επί του Λεβάντε.

Προγνωστικό: 2 & Ν/G