G Ethniki

Προγνωστικά Γ’ Εθνικής: Με τις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της αγωνιστικής να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνται η αγωνιστική δράση του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Για τις 15/05 προγραμματίστηκε η αναμέτρηση του Αιολικού με τον ΑΟ Λεβάντε, λόγω απεργίας.

Κανάρης Χίου – Παναρκαδικός (08/05 17:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό ο Κανάρης, ο οποίος έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα δέκα τελευταία παιχνίδιου και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναρκαδικό. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα του Παναργειακού, έτσι ώστε να τερματίσουν αυτοί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχουν κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια, έχοντας και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2 & N/G

Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα (08/05 17:00): Πλήρης αδιαφορία και από τις δυο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Με πολλά ”σκαμπανεβάσματα” οι εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και για τις δυο. Από τρεις σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με την Καλαμάτα που επικράτησε εύκολα στο τελευταίο της παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλέγουμε το Χ, που είναι και το πιο δίκαιο.

Προγνωστικό: Χ

ΠΑΟ Βάρδας – ΑΟ Λουτράκι (08/05 17:00): Αναμετρήση με φόντο την πέμπτη θέση της βαθμολογίας η σημερινή, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν και να προέρχονται από ήττα. Οκτώ νίκες και δυο ήττες ο απολογισμός του ΠΑΟ Βάρδας στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. Από την άλλη πλευρά, το Λουτράκι παραμένει αήττητο στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Με τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων να λήγουν με N/G, ποντάρουμε σε ακόμη ένα σήμερα.

Προγνωστικό: N/G

ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΟ Χαλκίς (08/05 17:00): Με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, αμφότερες θέλουν απλά να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα τη χρονιά. Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Ερμιονίδα, η μια εκ των οποίων ήταν και η πρώτη της μετά από οκτώ εντός έδρας παιχνίδια, όπου και μετρούσε έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια παραμένει η Χαλκίδα, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτά. Αδιάφορες και οι δυο, επιλέγουμε την μεταξύ τους ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ

Παναργειακός – Σπάρτη (08/05 17:00): Αήττητος παρέμεινε για τέταρτο διαδοχιό παιχνίδι ο Παναργειακός, μετά την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Χαλκίδα. Θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να ”κλειδώσει” την δεύτερη θέση, καθώς απειλείται από τον Παναρκαδικό. Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων προέρχεται η Σπάρτη, έχοντας επικρατήσει και στα οκτώ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί και μόλις ένα τέρμα. Δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ αναμέσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Under 2.5