G Ethniki

Προγνωστικά Γ’ Εθνικής:  Φινάλε έχουμε και στο δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς σήμερα Κυριακή (15/05) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Το ενδιαφέρον σε Αγιά και Βόλο.

Ρήγας Φεραίος – Καραϊσκάκης (15/05, 17:00): Επιβλητικός ήταν την προηγούμενη αγωνιστική ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Φαρκαδόνας, εκτός έδρας. Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος (2-1-0). Από την άλλη πλευρά ο Καραϊσκάκης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Δωτιέα Αγιάς, εντός έδρας, αγνοώντας για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι το «τρίποντο» (0-2-2). Δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι και έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Άσσος…

Προγνωστικό: 1

Θεσπρωτός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (15/05, 17:00): Ρεπό είχε την περασμένη αγωνιστική ο Θεσπρωτός. Στο τελευταίο ήταν καταιγιστικός επικρατώντας με 5-1 της Φαρκαδόνας, εντός έδρας. Έφτασε τα έξι παιχνίδια αήττητος (4-2-0), όντας αδιάφορος για το υπόλοιπο της σεζόν. Από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας επικράτησε με 3-1 του Αχέροντα Καναλακίου, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του στα τελευταία έξι παιχνίδια (4-1-1). Ανοικτά τα παιχνίδια των δύο ομάδων, έχει τύχες το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G

Δωτιέας Αγιάς – Εθνικός Φιλιππιάδας (15/05, 17:00): Στο ισόπαλο 1-1 με τον Καραϊσκάκη έμεινε ο Δωτιέας, εκτός έδρας και αυτό το αποτέλεσμα σήμανε τον οριστικό υποβιβασμό της ομάδας από την Αγιά. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός ηττήθηκε με 2-1 από τον Πιερικό, εντός έδρας, δεύτερη σερί ήττα και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή, αφού είναι στο -1 από τον Οικονόμο. Κερδίζουν και περιμένουν τα ευχάριστα από το Βόλο οι φιλοξενούμενοι. Διπλό…

Προγνωστικό: 2

Αχέρων Καναλακίου – Πύδνα Κίτρος (15/05, 17:00): Την ήττα με 3-1 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Αχέρων, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στα τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη υποβιβαστεί. Από την άλλη πλευρά η Πύδνα πήρε το ντέρμπι της τρίτης θέσης κόντρα στη Νίκη Βόλου με το επιβλητικό 4-1, εντός έδρας, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις οκτώ αγωνιστικές (6-2-0). Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από το Καναλάκι.

Προγνωστικό: 2

Πιερικός – Οπούντιος Μαρτίνου (15/05, 17:00): Έχοντας εξασφαλιστεί εδώ και πολύ καιρό ο Πιερικός πήρε τη νίκη στην Φιλιππιάδα επί του Εθνικού με 2-1. Παρέμεινε αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι (4-1-0). Από την άλλη πλευρά ο Οπούντιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αιγινιακό, εντός έδρας, αγνοώντας για πέμπτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο» (0-3-2). Αδιάφορος έχει υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Στόχο την πέμπτη θέση έχουν θέση οι Κατερινιώτες.

Προγνωστικό: 1

Νίκη Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης (15/05, 17:00): Τη βαριά ήττα με 4-1 από την Πύδνα υπέστη η Νίκη Βόλου,  εκτός έδρας. Πρώτη ήττα μετά από 12 αγωνιστικές αήττητη (6-6-0), έπαιξε με πολλές αλλαγές, καθώς έχει ξεμείνει από στόχους. Από την άλλη ο Οικονόμος πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά επί του Φωκικού (3-0 α.α) και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς με νίκη στο Βόλο παραμένει στην κατηγορία, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κάνουν την ίδια ώρα ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Διπλό…

Προγνωστικό: 2

Αιγινιακός – Τύρναβος (15/05, 17:00): Στο ισόπαλο 2-2 με τον Οπούντιο έμεινε την περασμένη αγωνιστική ο Αιγινιακός, στο Μαρτίνο. Πρώτη ισοπαλία έπειτα από 14 σερί νίκες για την ομάδα από το Αιγίνιο, η οποία πήρε την άνοδο στη Football League και παρουσιάζεται πιο άνετη στο φινάλε. Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος μετά την ήττα που γνώρισε στην Αγχίαλο από τον Πύρασο έπεσε και μαθηματικά, επεκτείνοντας το αρνητικό σερί του στις επτά αγωνιστικές (0-1-6). Με θετικό τρόπο θέλουν να κλείσουν τη σεζόν οι γηπεδούχοι και έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν.

Προγνωστικό: 1