Με επτά αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στην κορυφή του πρωταθλήματος τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τον Άρη να έχει πάρει το πάνω χέρι από νωρίς. Το μεγάλο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην ουρά και τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (24/01, 15:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που παραμένει χωρίς νίκη στα 10 τελευταία. Η παραμονή έχει αρχίσει να απομακρύνεται αρκετά και οι γηπεδούχοι κόντρα στην Κρύα Βρύση θα παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί».  Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κάνουν αξιόλογη προσπάθεια τον τελευταίο μήνα μαζεύοντας επτά βαθμούς στα τέσσερα τελευταία και έφτασαν στο -3 από τη σωτηρία. Θέλουν να συνεχίσουν με νίκη που πιθανόν να τους βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: 2

ΑΡΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ (24/01, 15:00): Νικηφόρα πέρασε και από την Κρύα Βρύση ο Άρης, που προπορεύεται στον 1ο όμιλο όντας στο +7 από το δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης. Στο ντέρμπι με την Καβάλα θέλει τη νίκη που θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει αυτή τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά έχουν μπροστά τους το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν.

Προγνωστικό: 1

ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (24/01, 15:00): Έχει βαλθεί να «σώσει» την κατηγορία η Κοζάνη που στα τέσσερα τελευταία μετράει τρεις νίκες. Έφτασε στο -4 από τον Εθνικό Αγιονερίου και τη γραμμή της σωτηρίας και κόντρα στον Καμπανιακό στοχεύει στη νίκη που θα τη διατηρήσει σε ανοδική πορεία. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά στο 2016 μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα και αν δεν επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις θα μπλέξουν σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Θέλουν νίκη ψυχολογίας αλλά έχουν δύσκολο έργο.

Προγνωστικό: Χ

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (24/01, 15:00): Αμφότερες οι ομάδες είναι σε κακή κατάσταση, με τον Έβρο ρεαλιστικά να έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο Εθνικός Αγιονερίου βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και θα ψάξει τη νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές. Αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, οφείλει να την πετύχει.

Προγνωστικό: 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (24/01, 15:00): Δείχνει να έχει χάσει το ρυθμό του ο Απόλλων Καλαμαριάς το τελευταίο διάστημα, μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία. Το Βυζάντιο έχει δείξει ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο, γενικά όμως η εικόνα του είναι θετική. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, με την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο.

Προγνωστικό: 1

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΛΑΓΚΑΔΑΣ (24/01, 15:00): Σε καλή κατάσταση παραμένει η Δόξα Δράμας μετρώντας πέντε νίκες στα επτά τελευταία. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο όμως από τη στιγμή που η άνοδος και ο Άρης βρίσκονται στο +11. Ο Λαγκαδάς κάνει σοβαρή προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία μετρώντας τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, γεγονός που τον έφερε οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -1 από τη σωτηρία. Θα προσπαθήσει για οτιδήποτε θετικό σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (24/01, 15:00): Ο Νέστος είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μετά τον Άρη και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνετε. Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι βρίσκονται μόλις στο -5 από τη σωτηρία, δείχνουν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία. Θα προσπαθήσουν για τη νίκη αν και το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Προγνωστικό: 1