Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα σήμερα στην 22η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Σπάρτη – Κισσαμικός (22/03, 14:00): Επέστρεψε στις ήττες η Σπάρτη, που δεν τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό (1-0). Άδικο το αποτέλεσμα για τους Λάκωνες, οι οποίοι ήταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είδαν τον Γιαννίτση να σκοράρει αυτογκόλ στο 83’ και να κρίνει το ματς. Σήμερα υποδέχεται τον Κισσαμικό, που είναι ξεκούραστος, αφού την Κυριακή δεν είχε υποχρεώσεις λόγω Πανθρακικού. Περιμένουμε κλειστό ματς, θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός (22/03, 15:00): Δεύτερη σερί ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, λογική και αναμενόμενη εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0). Απ’ την άλλη, ο Αιγινιακός έρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σπάρτη, στο δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» μετά απ’ αυτό άνευ αγώνα εναντίον του Πανθρακικού. Το παιχνίδι σήμερα είναι ντέρμπι παραμονής, θεωρούμε ότι η έδρα θα παίξει ρόλο.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός (22/03, 15:00): Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τον Παναιγιάλειο, που πήρε εκτός έδρας 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα. Αήττητοι για τρεις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι (1-2-0), σήμερα θέλουν νέο «τρίποντο» κόντρα στον Πανσερραϊκό για να αρχίσουν να «κλειδώσουν» την παραμονή. Οι Σερραίοι είναι σε καλό μομέντουμ, αλλά στο Αίγιο δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός (22/03, 15:00): Σημαντικό πόντο πήρε η Καλλιθέα την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό, είχε ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον Αχαρναϊκό, που υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ 1-2 απ’ τα Χανιά και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό.

Προγνωστικό: Άσσος

Άρης – Ελευσίνα (22/03, 15:00): Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε ο Άρης εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή, χάρη σε γκολ του Ίλιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τραγική η εμφάνιση των κιτρίνων για ακόμη μια αγωνιστική, όμως εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Λαμίας με την Ελευσίνα (0-0) και μείωσαν στο -6 από αμφότερες τις ομάδες των θέσεων ανόδου. Απ’ την άλλη, η Ελευσίνα έπαιξε εξαιρετικά με τη Λαμία, δικαιούταν τον πόντο, ενώ μπορεί να διαμαρτύρεται για πεντακάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε. Ο Άρης δεν μπορεί να στραβοπατήσει εντός έδρας, στο  Χαριλάου αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, λογικά θα κερδίσει με ευκολία.

Προγνωστικό: Άσσος + NG

Τρίκαλα – Λαμία (22/03, 15:00): Σε σούπερ φόρμα τα Τρίκαλα, έρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-1 επί του ΟΦΗ. Ανέβηκαν στην 5η θέση και το -2 απ’ τους 4ους Κρητικούς, όμως παραμένουν πολύ μακριά απ’ τις θέσεις ανόδου (-16). Σήμερα υποδέχονται τη Λαμία και θα ήθελαν να πάρουν ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα σ’ αυτή τη Λαμία που τελευταία δεν πείθει, είναι δεδομένο ότι έχουν προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1Χ

Χανιά – ΟΦΗ (22/03, 16:00): Κρητικό ντέρμπι στα Χανιά, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ και χρειάζεται τους πόντους για να αυξήσει την απόσταση απ’ την τετράδα του υποβιβασμού. Απ’ την άλλη, ο ΟΦΗ είναι σε πλήρη απογοήτευση μετά το 0-1 απ’ τα Τρίκαλα, ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα για την άνοδο (-14 απ’ τις θέσεις ανόδου), πλέον θα παλέψει μόνο για την 4η θέση, αφού ούτε τον Άρη προλαβαίνει (-8). Υψηλότερο το κίνητρο των Χανίων, θα πάμε με το 1Χ.

Προγνωστικό: 1Χ

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες