Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα σήμερα στην 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Τρίκαλα – Κισσαμικός.

Ελευσίνα – Καλλονή (18/01, 13:30): Ντέρμπι ουραγών σήμερα στην Ελευσίνα, με αμφότερες τις ομάδες να μην έχουν νίκη στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Μπορεί να πάει παντού το παιχνίδι, ρισκάρουμε με τον άσσο, κυρίως λόγω της έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (18/01, 15:00): Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στη Ριζούπολη, όπου ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, στον αντίποδα με τον ΟΦΗ, που δεν έχει σταθερότητα και παρουσιάζει αμυντική αστάθεια.

Προγνωστικό: Άσσος

Λαμία – Αχαρναϊκός (18/01, 15:00): Επέστρεψε στις νίκες η Λαμία, που επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Αγροτικού Αστέρα. Απ’ την άλλη, ο Αχαρναϊκός «τρέχει» σερί τριών ηττών, όπου δέχτηκε συνολικά 7 γκολ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το ρόστερ. Επιλογή ο εύκολος άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Χανιά – Αιγινιακός (18/01, 15:00): Επιστρέφουν στη δράση τα Χανιά έπειτα από αρκετό καιρό, καθώς το πρόγραμμα τους υπέστη μεταβολές λόγω των αναβολών. Υποδέχονται σήμερα σε ντέρμπι παραμονής τον Αιγινιακό, που «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0), μπορεί να σκοράρει σήμερα στην Κρήτη.

Προγνωστικό: G/G

Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας (18/01, 15:00): Οδυνηρή εκτός έδρας ήττα την Κυριακή για τον Πανθρακικό, που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο (3-0). Σήμερα υποδέχεται τον ποιοτικό Αγροτικό Αστέρα, που δεν έπαιξε κόντρα στον Άρη το Σάββατο λόγω αναβολής. Καλύτερη ομάδα οι Θεσσαλονικείς, δύσκολα θα χάσουν στην Κομοτηνή.

Προγνωστικό: Χ2

Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας (18/01, 15:00): Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 για την Καλλιθέα κόντρα στη Σπάρτη, έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από δύο σερί αναβολές με Τρίκαλα και Χανιά, σήμερα επιστρέφει στη δράση έπειτα από 14 ημέρες. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Σπάρτη – Παναιγιάλειος (18/01, 15:00): Χωρίς νίκη η Σπάρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το 2-2 εκτός έδρας με την Καλλιθέα. Στον αντίποδα, ο Παναιγιάλειος επικράτησε με το εμφατικό 3-0 επί του Πανθρακικού, εκτός έδρας έχει σοβαρά προβλήματα.

Προγνωστικό: Άσσος

Άρης – Πανσερραϊκός (18/01, 17:00): Δεν έπαιξε ο Άρης το Σάββατο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (αναβολή), σήμερα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και θέλει να συνεχίσει στις νίκες για να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ, όπου θα υπάρξουν σίγουρα απώλειες. Περιμένουμε υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: Over 2,5