Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 8η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις.

Αιγινιακός – Καλλονή (04/01, 14:00): Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται ο Αιγινιακός, που έχει μείνει στους 5 πόντους και είναι στην 13η θέση. Υποδέχεται μια άμεση ανταγωνίστρια ομάδα για την παραμονή, την Καλλονή, η οποία πορεύεται χωρίς νίκη στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος

Κισσαμικός – Απόλλων Σμύρνης (04/01, 15:00): Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που καλείται να περάσει απ’ τα Χανιά. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Κισσαμικό, που έρχεται από τρεις σερί νίκες πρωταθλήματος και είναι αήττητος στα τελευταία πέντε ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (4-1-0).

Προγνωστικό: 1Χ

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός (04/01, 15:00): Απ’ τις καλύτερες ομάδες των πρώτων 7 αγωνιστικών ο Αχαρναϊκός, μετράει μόλις μια ήττα, «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0). Πηγαίνει να παίξει στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό που έχει ανάγκη τους πόντους σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά θεωρούμε ότι δύσκολα θα κερδίσει.

Προγνωστικό: Χ2

Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ (04/01, 15:00): Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Αγροτικός Αστέρας, που βρίσκεται στην 6η θέση με 13 πόντους, στο -1 απ’ τον ΟΦΗ. Έχει πάρει τέσσερις πόντους από Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης, υποδέχεται τον ΟΦΗ που έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και θέλει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Λογικά, θα δούμε καλό ματς.

Προγνωστικό: G/G

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ελευσίνα (04/01, 15:00): Μόνιμο είναι το επιθετικό πρόβλημα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που σπάνια σκοράρει και όπως είναι λογικό, έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία. Πήρε τον πρώτο πόντο της η Ελευσίνα με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Σπάρτη, έχει δεχτεί γκολ σ’ όλα τα ματς, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Λαμία (04/01, 15:00): Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ο Παναιγιάλειος, που ηττήθηκε 1-0 απ’ τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι στάθηκε αρκετά καλά. Παρελθόν αποτελεί ο Λεωνίδας Βόκολος, τη θέση του οποίου στον πάγκο των γηπεδούχων πήρε ο Δημήτρης Σπανός, πρώην τεχνικός της σημερινής αντιπάλου, Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ, αλλά θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα αλλάξει το πρόσωπο του Παναιγιάλειου.

Προγνωστικό: 1Χ

Σπάρτη – Τρίκαλα (04/01, 15:00): Σε καθοδική πορεία η Σπάρτη, δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, έκανε ακόμη μια γκέλα εκτός έδρας κόντρα στην Ελευσίνα (1-1) την περασμένη αγωνιστική. Σήμερα υποδέχεται τα Τρίκαλα, που έρχονται από το εντός έδρας 3-0 επί του Πανθρακικού, αλλά εκτός έδρας δεν πείθουν.

Προγνωστικό: G/G

Πανθρακικός – Χανιά (04/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός είναι σίγουρα το φαβορί κόντρα στα απογοητευτικά Χανιά. Οι Κρητικοί έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, την ίδια στιγμή που ο Πανθρακικός έχασε μόλις μια φορά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-1). Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος