Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σήμερα διεξάγεται το βασικό κομμάτι της 3ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη (26/11, 15:00): Με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Καρδίτσας, αμφότερες μπορούν να θεωρηθούν θετικά αποτελέσματα, καθότι ήρθαν κόντρα σε Άρη (1-1 εντός) και Πανθρακικό (0-0 εκτός). Στον αντίποδα, η Σπάρτη υπέστη την πρώτη ήττα της χρονιάς με το εντός έδρας 0-2 απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα δώσουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: Διπλό

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα (26/11, 15:00): Φανταστικός είναι ο Αγροτικός Αστέρας στα πρώτα ματς της σεζόν, καθώς μετά το εντός έδρας 3-1 επί των Τρικάλων, πέρασε με 0-2 και απ’ την έδρα των Χανίων. Νίκη πήρε και η πάντα επιθετική Καλλιθέα, με 1-0 εντός έδρας επί του Παναιγιάλειου. Αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν το γκολ, λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Αιγινιακός – Πανθρακικός (26/11, 15:00): Με δύο σπουδαία αποτελέσματα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Αιγινιακός, καθώς μετά το εντός έδρας 0-0 με τη Λαμία, πήρε εκτός έδρας 1-1 με τον Άρη. Θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει, ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Σπάρτη, απέτυχε να κερδίσει εντός έδρας την Καρδίτσα (0-0) και σήμερα θέλει νίκη. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, μιας και ο Αιγινιακός δε «χαλιέται» από μια ακόμη ισοπαλία.

Προγνωστικό: NG

Αχαρναϊκός – Τρίκαλα (26/11, 15:00): Σούπερ εκκίνηση για τον Αχαρναϊκό, που μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Καλλονής στην πρεμιέρα, επικράτησε με 1-3 εκτός έδρας της Ελευσίνας. Την ίδια στιγμή, τα Τρίκαλα απογοήτευσαν για δεύτερο σερί ματς, αφού έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό και είναι σε κρίση πολύ νωρίς.

Προγνωστικό: 1Χ

Καλλονή – Λαμία (26/11, 15:00): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 2-2 της Καλλονή κόντρα στον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που μάλιστα ήρθε με γκολ στο 88’. Στον αντίποδα, η Λαμία πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν με το εντός έδρας 2-0 επί του Κισσαμικού, μετράει τέσσερις πόντους και μοιάζει καλύτερη ομάδα απ’ τους νησιώτες, έχοντας όμως σοβαρό πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια από πέρυσι.

Προγνωστικό: 1Χ

Κισσαμικός – Άρης (26/11, 16:00): Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες ο Άρης, που έκανε νέα γκέλα με τον Αιγινιακό εντός έδρας και προκάλεσε εντονότατες αποδοκιμασίες απ’ τον κόσμο. Το ρόστερ των κιτρίνων κάποια στιγμή θα αρχίσει να αποδίδει, σήμερα οφείλει να κερδίσει, ειδάλλως δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις και με τον Νίκο Αναστόπουλο. Το ματς εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τον Άρη, περιμένουμε αντίδραση και ποντάρουμε στο διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό