Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ ΛιγκΜε τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 29η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Χανιά – Ζάκυνθος (23/04, 16:00): Ντέρμπι παραμονής σήμερα στα Χανιά, με την τοπική ομάδα να είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, καθώς βρίσκεται πάντα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Από τέσσερις σερί ισοπαλίες προέρχονται οι Κρητικοί, σκόραραν τέσσερα γκολ στις τελευταίες δύο, σήμερα θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Αδύναμη εκτός έδρας η Ζάκυνθος, επιλογή μας ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός (23/04, 16:00): Δύσκολα θα κινδυνεύσει κάποια εκ των δύο πλευρών της αναμέτρησης Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός, ωστόσο αμφότερες θέλουν νίκη και καλή εμφάνιση. Ομάδα που έχει τάση προς το G/G οι φιλοξενούμενοι, που θα παραταχθούν για πρώτη φορά χωρίς τον Πάουλο Κάμπος, ο οποίος αποχώρησε. Θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G

Λαμία – Τρίκαλα (23/04, 18:00): Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Λαμία, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τα φορμαρισμένα Τρίκαλα. Η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας είναι η Λαμία, θέλει νίκη για να πλησιάσει την τρίτη θέση, την ίδια ώρα που οι Θεσσαλοί δυσκολεύονται πολύ εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος

Λάρισα – Αναγέννηση Καρδίτσας (23/04, 18:30): Τελειωμένη υπόθεση η άνοδος για τη Λάρισα, βρίσκεται πάντα στο +10 απ’ την τρίτη θέση με πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Δε δέχτηκε γκολ στα έξι τελευταία ματς, τα πέντε εκ των οποίων κέρδισε με 1-0, περιμένουμε το ίδιο σκηνικό και σήμερα, αφού η Αναγέννηση δε μοιάζει ικανή να απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ