Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σέντρα σήμερα στην 7η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Πανσερραϊκός (22/12, 15:00): Απόλυτα απαραίτητη ήταν η επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που τα κατάφερε τη Δευτέρα κόντρα στον Αιγινιακό εκτός έδρας σκοράροντας στο φινάλε (1-2). Υποδέχεται τον Πανσερραϊκό που έρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά εκτός έδρας έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνος.

Προγνωστικό: Under 2,5

Κισσαμικός – Αιγινιακός (22/12, 15:00): Σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση ο Κισσαμικός, έρχεται από νέα νίκη εκτός έδρας επί της Καρδίτσας (0-1) και ανέβηκε στους 7 πόντους. Σήμερα υποδέχεται τον Αιγινιακό και είναι το φαβορί για να κερδίσει, μιας και οι Κατερινιώτες έρχονται από τέσσερις σερί ήττες.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Αγροτικός Αστέρας (22/12, 15:00): Πήρε πόντο και στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός κόντρα στον Παναιγιάλειο (0-0), έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη (5ος). Σε καλή κατάσταση και ο Αγροτικός Αστέρας, επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Πανσερραϊκού και πάτησε στην 4η θέση με 13 πόντους. Θα γίνει αμφίρροπο ματς, πιστεύουμε ότι μπορούν να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

Προγνωστικό: G/G

Ελευσίνα – Σπάρτη (22/12, 15:00): Νέα ήττα για την Ελευσίνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Πανθρακικό (1-0). Από απώλεια έρχεται και η Σπάρτη, που δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Καλλονή (1-1) και έμεινε στην 8η θέση. Κάκιστο μομέντουμ στους φιλοξενούμενους, που έχουν ταραχθεί απ’ την αποχώρηση Γιαννακόπουλου, θα πάμε με το 1Χ θεωρώντας ότι κάποια στιγμή η Ελευσίνα θα πάρει πόντο.

Προγνωστικό: 1Χ

Λαμία – Καλλιθέα (22/12, 15:00): Με νίκη συνέχισε η Λαμία τη Δευτέρα, καθώς πέρασε με ευκολία απ’ την έδρα των Χανίων (0-3) και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα μάλιστα η μοναδική ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που δεν έχει δεχτεί γκολ έπειτα από 6 αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται την Καλλιθέα και βάσει λογικής θα συνεχίσει νικηφόρα.

Προγνωστικό: Άσσος + Under 3,5

Τρίκαλα – Πανθρακικός (22/12, 15:00): Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν τα Τρίκαλα στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, ωστόσο «λύγισαν» από μια ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Υπάρχει ένταση στο εσωτερικό της ομάδας, παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, σήμερα το ματς είναι «τελικός». Απ’ την άλλη, ο Πανθρακικός είναι ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων, εκτός έδρας δεν είναι για… πολλά.

Προγνωστικό: Άσσος

ΟΦΗ – Παναιγιάλειος (22/12, 17:00): Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ο ΟΦΗ τη Δευτέρα, αλλά πέρασε με 1-2 απ’ την Καλλιθέα και κράτησε κοντινή επαφή με τις πρώτες δύο θέσεις. Σήμερα υποδέχεται τον αδύναμο Παναιγιάλειο, που βάσει λογικής, δε θα είναι σε θέση να απειλήσει.

Προγνωστικό: Over 2,5

Άρης – Χανιά (22/12, 17:15): Μπορεί να έχει «χτυπητές» αμυντικές αδυναμίες, ωστόσο ο Άρης διαθέτει τόσο μεγάλη ποιότητα στην επίθεση, που αρκεί για να πάρει παιχνίδια με αντιπάλους όπως τα Τρίκαλα (3-2). Στο -1 απ’ την πρώτη θέση οι κίτρινοι, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση ερχόμενοι από τέσσερις σερί νίκες, όπου σκόραραν συνολικά 12 γκολ! Πολύ αδύναμα τα Χανιά, θα είναι… θαύμα αν αποφύγουν τη συντριβή.

Προγνωστικό: Over 3,5