Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με την 1η αγωνιστική να ξεκινά σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (30/10, 15:00): Ποιοτική ομάδα ο Απόλλων Σμύρνης, απ’ αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο, μπορεί να ξεκινήσει με νίκη. Τα κατάφερε στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο (1-0), σήμερα έχει προβάδισμα με την Καλλιθέα, που απογοήτευσε εναντίον του Πανθρακικού (3-0).

Προγνωστικό: Άσσος

Σπάρτη – Πανθρακικός (30/10, 15:00): Δείχνει να κρατάει πολύ υψηλά το επίπεδο της η Σπάρτη, που μετά τις καλές παρουσίες της κόντρα στον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, την Πέμπτη διέλυσε εντός έδρας τα Χανιά (4-0). Υποδέχεται τον Πανθρακικό, που έκανε νίκη 3-0 επί της Καλλιθέας στο Κύπελλο και σίγουρα δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Προγνωστικό: Χ2

Παναιγιάλειος – Χανιά (30/10, 15:00): Δεν έχει παιχνίδια εδώ και αρκετό καιρό ο Παναιγιάλειος, που έπαιξε με τη Σπάρτη για το Κύπελλο, αλλά απογοήτευσε. Υποδέχεται τα Χανιά, που διασύρθηκαν εκτός έδρας απ’ τη Σπάρτη την Πέμπτη και ακόμη ψάχνονται. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Καλλονή (30/10, 15:00): Ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή ο Αχαρναϊκός, αποκλείστηκε απ’ τον ΟΦΗ στην πρώτη φάση του Κυπέλλου χωρίς να σκοράρει. Στον αντίποδα, η Καλλονή έρχεται από την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο και σίγουρα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις.

Προγνωστικό: Διπλό