Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Φινάλε σήμερα για τη Φούτμπολ Λιγκ, με την 34η αγωνιστική να διεξάγεται ολόκληρη στις 17:45.

Λαμία – Πανελευσινιακός (29/05, 17:45): Μια «ανάσα» απ’ την παραμονή βρίσκεται η Ελευσίνα μετά τη νίκη 2-1 επί της Καλλιθέας και την ήττα της Ζακύνθου απ’ τον Παναιγιάλειο (2-0). Η ομάδα της δυτικής Αττικής ανέβηκε στο +3 απ’ την επικίνδυνη ζώνη, σήμερα χρειάζεται οπωσδήποτε τον πόντο, αφού η Ζάκυνθος παίρνει εύκολο «τρίποντο» στα χαρτιά. Με ισοπαλία η Ελευσίνα παραμένει στην κατηγορία, ανεξαρτήτως της εξέλιξης στην ένσταση που έχει καταθέσει κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Θα πάμε με το κίνητρο, έστω κι αν η Λαμία είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και πολύ δυνατή εντός έδρας.

Προγνωστικό: Χ2

Καλλιθέα – Παναχαϊκή (29/05, 17:45): Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, καθώς η Καλλιθέα δεν έχει στόχο εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ η Παναχαϊκή είναι διαλυμένη. Πρόκειται για την απόλυτη αγγαρεία, την οποία δε θα βρούμε σε καμία στοιχηματική εταιρία.

Προγνωστικό: No Bet

Αχαρναϊκός – Λάρισα (29/05, 17:45): Εξασφάλισε την παραμονή ο Αχαρναϊκός με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο της αφαίρεσης 9 πόντων για όσα έγιναν με τα Χανιά (διακοπή εις βάρος του) και Ελευσίνα (ένσταση της Ελευσίνας), η ομάδα του Μενιδίου δεν κινδυνεύει και έτσι σήμερα είναι αδιάφορη. Στον αντίποδα, η Λάρισα εξασφάλισε την άνοδο, θέλει σήμερα τη νίκη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Διπλό

Αγροτικός Αστέρας – Κέρκυρα (29/05, 17:45): Δεδομένη η παραμονή για τον Αγροτικό Αστέρα, που πήρε τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή. Στον αντίποδα, η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Κισσαμικού, έμεινε πρώτη και σήμερα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και την κατάκτηση του τίτλου. Υπάρχει κίνητρο μόνο για τους φιλοξενούμενους και αυτό θα επιλέξουμε.

Προγνωστικό: Διπλό

Χανιά – Παναιγιάλειος (29/05, 17:45): Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τους στόχους τους και θα παίξουν ελεύθερα. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες, θεωρούμε ότι θα δούμε ένα καλό ματς με ρυθμό.

Προγνωστικό: G/G

Κισσαμικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (29/05, 17:45): Απόλυτα επιτυχής η σεζόν για τον Κισσαμικό, αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη, καθώς θα τερματίσει στην έκτη θέση, παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστος. Θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό του με νίκη, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη μέτρια εκτός έδρας Αναγέννηση Καρδίτσας.

Προγνωστικό: Άσσος

Πανσερραϊκός – Απόλλων Σμύρνης (29/05, 17:45): Ένα ακόμη αδιάφορο παιχνίδι της αυλαίας, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα. Έχει ροπή προς τα Over 2,5 το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πανσερραϊκός, λογικά θα παίξει ανοιχτά και ο Απόλλων, που πάντως θέλει νίκη για να κρατήσει την τέταρτη θέση, η οποία όμως το πιθανότερο είναι ότι δε θα προσφέρει κάτι.

Προγνωστικό: Over 2,5