Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 13η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις. Να σημειωθεί ότι ο Πανθρακικός παραιτήθηκε επισήμως απ’ το πρωτάθλημα, συνεπώς όλα τα παιχνίδια του από εδώ και στο εξής θα κατοχυρώνονται υπέρ των αντιπάλων του με 3-0 άνευ αγώνα.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (29/01, 15:00): Η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας παραμένει ο Απόλλων Σμύρνης, που είναι πάντα πρώτος στη βαθμολογία. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Λαμία μετά τη σούπερ νίκη 1-2 επί του ΟΦΗ, είναι προφανές ότι οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με ισοπαλία. Θα πάμε με την έδρα, διότι δύσκολα η Λαμία θα περάσει και απ’ τη Ριζούπολη.

Προγνωστικό: Άσσος

Τρίκαλα – Ελευσίνα (29/01, 15:00): Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο Βοσνιάδης στον πάγκο των Τρικάλων, σήμερα θέλει νέο «τρίποντο» εναντίον της αδύναμης Ελευσίνας. Μπορούν να τα καταφέρουν οι Θεσσαλοί, το πιθανότερο χωρίς να δεχτούν γκολ.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Χανιά – Καλλονή (29/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής στα Χανιά, όπου η τοπική ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της κόντρα στην απογοητευτική Καλλονή. Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη είναι οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι δε θα καταφέρουν να πάρουν κάτι στην Κρήτη.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – Κισσαμικός (29/01, 15:00): Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Καλλιθέα, που πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα του Αιγινιακού και πήρε «ανάσα». Υποδέχεται τον πάντα ανταγωνιστικό Κισσαμικό, που έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει και γι’ αυτό ποντάρουμε στο G/G, το οποίο άλλωστε επιβεβαιώνει συχνά η Καλλιθέα.

Προγνωστικό: G/G

Σπάρτη – Πανσερραϊκός (29/01, 15:00): Πήγε να παίξει ελλιπής η Σπάρτη στο εκτός έδρας δύσκολο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα 3-0. Υποδέχεται τον προβληματικό Πανσερραϊκό, που δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον Πανθρακικό (0-0) και συμπλήρωσε τριάδα αγώνων χωρίς νίκη. Πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός (29/01, 15:00): Επιβεβαίωσε τη βελτίωση του ο Παναιγιάλειος επί εποχής Σπανού, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας και ανέβηκε στους 15 πόντους και το +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκεί βρίσκουμε τον Αιγινιακό, που έρχεται από δύο σερί ήττες και έρχεται με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την παραίτηση του Αμανατίδη.

Προγνωστικό: Άσσος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας (29/01, 15:00): Ακόμη ένα ματς όπου δε σκόραρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας απ’ τον Παναιγιάλειο και έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα. Απ’ την άλλη, ο Αγροτικός συνεχίζει τη σταθερή πορεία του, επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Σπάρτης και είναι σε καλή ψυχολογία. Θα πάρει αποτέλεσμα στη Θεσσαλία.

Προγνωστικό: Χ2