Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 23η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Αιγινιακός (26/03, 15:00): Ο Απόλλωνας πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα του Αγροτικού Αστέρα και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 απ’ τη Λαμία και στο +6 απ’ τον Άρη. Σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον αδύναμο Αιγινιακό.

Προγνωστικό: Άσσος + NG

Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας (26/03, 15:00): Κρίσιμο το σημερινό ματς για τον Πανσερραϊκό, που καλείται να κερδίσει για να «κλειδώσει» την παραμονή. Οι Σερραίοι είναι αρκετά καλοί εντός έδρας, μπορούν να τα καταφέρουν σήμερα εναντίον του Αγροτικού Αστέρα που τελευταία δεν αποδίδει καλά και εκτός έδρας γενικά δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος

Κισσαμικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (26/03, 15:00): Πήρε σημαντικό εκτός έδρας 0-0 ο Κισσαμικός κόντρα στη Σπάρτη και ανέβηκε στους 20 πόντους και το +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα δίνει ένα ακόμη ντέρμπι παραμονής με την Καρδίτσα, έχει ανάγκη τη νίκη, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος (26/03, 15:00): Πήρε σπουδαίο εκτός έδρας 1-1 ο Αχαρναϊκός κόντρα στην Καλλιθέα, σήμερα υποδέχεται με καλύτερη ψυχολογία τον Παναιγιάλειο. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατοί, αλλά μπορούν να σκοράρουν. Πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Καλλονή – Σπάρτη (26/03, 15:00): Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Καλλονή, τελευταία εκ των οποίων το άδικο εντός έδρας 0-1 απ’ τον Άρη. Στον αντίποδα, η Σπάρτη δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον Κισσαμικό (0-0). Είναι αξιόμαχη εντός έδρας η Καλλονή, μπορεί να κερδίσει, καθότι είναι και πιο ξεκούραστη, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις λόγω Πανθρακικού.

Προγνωστικό: Άσσος

ΟΦΗ – Καλλιθέα (26/03, 15:00): Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες ο ΟΦΗ, που πέρασε με 0-2 απ’ τα Χανιά, όμως παραμένει πάρα πολύ μακριά απ’ τις θέσεις ανόδου. Σήμερα υποδέχεται την Καλλιθέα, έχει προβάδισμα νίκης και εύκολα ή δύσκολα λογικά θα την πάρει κόντρα στην αδύναμη αθηναϊκή ομάδα.

Προγνωστικό: Άσσος

Τρίκαλα – Άρης (26/03, 15:00): Τα Τρίκαλα συνέχισαν την ανοδική πορεία τους με το εντός έδρας 1-0 επί της Λαμίας την περασμένη Τετάρτη. Ήταν η έκτη διαδοχική επικράτηση, σήμερα υποδέχονται τον επίσης ανεβασμένο Άρη, που έρχεται από πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και έχει καλή ψυχολογία μετά τη μείωση στο -3 απ’ τις θέσεις ανόδου. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, θα πάμε με το Χ ημίχρονο.

Προγνωστικό: X ημίχρονο