Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Ολόκληρη διεξάγεται σήμερα η 33η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής.

Πανελευσινιακός – Καλλιθέα (22/05, 17:45): Υποχρεωμένος να κερδίσει σήμερα ο Πανελευσινιακός, αν δεν το κάνει κινδυνεύει να υποβιβαστεί οριστικά. Υποδέχεται την αδιάφορη Καλλιθέα, που σκέφτεται ήδη τις διακοπές και αυτό φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (2-1 εκτός).

Προγνωστικό: Άσσος

Λαμία – Αχαρναϊκός (22/05, 17:45): Παντελώς διάφορο το παιχνίδι, καθότι αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Λαμία, έχει το προβάδισμα και σήμερα κόντρα στον μέτριο Αχαρναϊκό, πιθανόν να επικρατήσει με ευκολία και αρκετά γκολ στο προτελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Προγνωστικό: Over 2,5

Παναχαϊκή – Αγροτικός Αστέρας (22/05, 17:45): Δεν μπορεί να αντέξει άλλο τις συνεχείς υποχρεώσεις το αποψιλωμένο ρόστερ της Παναχαϊκής, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και οδεύει προς τον υποβιβασμό. Άνετος ο Αγροτικός Αστέρας, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή και θα παίξει χωρίς άγχος.

Προγνωστικό: Διπλό

Λάρισα – Χανιά (22/05, 17:45): Φιέστα για τη Λάρισα, που πέρασε με 0-1 απ’ τη Ζάκυνθο την περασμένη Δευτέρα και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Σήμερα θέλει να γιορτάσει κόντρα στα Χανιά, τα οποία όμως «καίγονται» για τους πόντους και την παραμονή. Πάντως, βρίσκονται στο +4 απ’ την επικίνδυνη ζώνη και μπορούν να ελπίζουν σε νίκη την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τον αδιάφορο Παναιγιάλειο.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Κέρκυρα – Κισσαμικός (22/05, 17:45): Πάρτι ανόδου για την Κέρκυρα σήμερα, που θέλει να γιορτάσει με καλή εμφάνιση και νίκη την άνοδο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Υποδέχεται τον αδιάφορο Κισσαμικό και είναι πιθανό να δούμε ένα μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2,5

Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος (22/05, 17:45): Ρυθμιστής της υπόθεσης παραμονής ο Παναιγιάλειος, που σήμερα υποδέχεται τη Ζάκυνθο και τελευταία αγωνιστική πηγαίνει εκτός έδρας κόντρα στα Χανιά. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, «καίγονται» οι νησιώτες, που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θα πάμε με το κίνητρο.

Προγνωστικό: Διπλό

Απόλλων Σμύρνης – Τρίκαλα (22/05, 17:45): Απ’ τα παιχνίδια με ενδιαφέρον αυτό στη Ριζούπολη, καθώς τα Τρίκαλα θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να «κλειδώσουν» την τρίτη θέση. Στον αντίποδα, ο Απόλλων παίζει απλά για να τελειώσει καλά τη σεζόν.

Προγνωστικό: Χ2