Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 12η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Ελευσίνα – Απόλλων Σμύρνης (22/01, 15:00): Επιτέλους νίκη για την Ελευσίνα, που επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Καλλονής και ξεκόλλησε απ’ την τελευταία θέση. Σήμερα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Ανώτερη η «ελαφρά ταξιαρχία», λογικά θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα.

Προγνωστικό: Over 2,5

Καλλονή – Τρίκαλα (22/01, 15:00): Νέα ήττα και κακή εμφάνιση για την Καλλονή, που έχασε 3-1 απ’ την Ελευσίνα και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 6 πόντους. Σήμερα υποδέχεται τα Τρίκαλα και παίζουν «τελικό», θέλουν οπωσδήποτε «τρίποντο» για να πάρουν «ανάσα». Απ’ την άλλη, τα Τρίκαλα θα έχουν ντεμπούτο Βοσνιάδη στον πάγκο, θεωρούμε ότι δύσκολα θα φύγουν νικητές απ’ τη Μυτιλήνη.

Προγνωστικό: 1Χ

Κισσαμικός – Χανιά (22/01, 15:00): Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Κισσαμικό και Χανιά, δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί νίκες επί των Πανθρακικού (0-2) και Αιγινιακού (3-2), σήμερα μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του Κισσαμικού.

Προγνωστικό: Χ2

Πανσερραϊκός – Πανθρακικός (22/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Απελπιστικός ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Άρη, έχασε 4-0 στη Θεσσαλονίκη, στη δεύτερη σερί ήττες μετά το 2-0 απ’ τον ΟΦΗ. Από δύο σερί ήττες έρχεται ο Πανθρακικός, που μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Αμφίρροπο ματς, θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Αιγινιακός – Καλλιθέα (22/01, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες ο Αιγινιακός, που δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο εκτός έδρας ματς με τα Χανιά (3-2). «Ανοιχτά» τα τελευταία παιχνίδια των Κατεριωτών, σήμερα υποδέχονται την Καλλιθέα, που τελευταία δέχεται και σκοράρει γκολ με ευκολία.

Προγνωστικό: G/G

Αγροτικός Αστέρας – Σπάρτη (22/01, 15:00): Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αγροτικός Αστέρας, που πέρασε και από την έδρα του Πανθρακικού (0-1). Στον αντίποδα, η Σπάρτη έρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες, σήμερα δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στην εξαιρετική έδρα του Αγροτικού Αστέρα, που μετράει 4/4 εντός έδρας νίκες.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας (22/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων. Σε τέτοια παιχνίδια πρωταρχικό ρόλο παίζει η έδρα και θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος