Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 21η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Αγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος (19/03, 15:00): Δεύτερη  σερί νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα, επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Καλλιθέας και παρέμεινε στην 5η θέση. Σήμερα υποδέχεται τον Παναιγιάλειο, που κράτησε στο 0-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στον γκολκίπερ Γκαραβέλη, αλλά εκτός έδρας είναι κάκιστος.

Προγνωστικό: Άσσος + NG

Αιγινιακός – Σπάρτη (19/03, 15:00): Επέστρεψε στις νίκες ο Αιγινιακός ελέω Πανθρακικού, ανέβηκε στους 15 πόντους και βρίσκεται στο -4 απ’ τη γραμμή σωτηρίας. Σήμερα υποδέχεται τη Σπάρτη, που είναι ανεβασμένη μετά το 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα (19/03, 15:00): Μεγάλη νίκη για τον Πανσερραϊκό την περασμένη εβδομάδα κόντρα στα Χανιά (0-1), απ’ αυτές που λέμε «εξάποντα». Ανέβηκαν στους 28 πόντους οι Σερραίοι, βρίσκονται στο +13 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνουν να έχουν καθαρίσει με την παραμονή. Απ’ την άλλη, η Καλλιθέα έρχεται από τρεις σερί ήττες και εκτός έδρας είναι κακή.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Χανιά (19/03, 15:00): Σε τραγική κατάσταση ο Αχαρναϊκός, διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τα Τρίκαλα (5-0), δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί με το υπάρχον ρόστερ. Από ήττα έρχονται και τα Χανιά, εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-1), σήμερα θέλουν να ρεφάρουν και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο Μενίδι.

Προγνωστικό: Χ2

Καλλονή – Άρης (19/03, 15:00): Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ο Άρης την περασμένη εβδομάδα, αλλά πήρε τη νίκη με τον Κισσαμικό (1-0) και μείωσε στο -6 απ’ τη δυάδα ανόδου. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Καλλονής και λογικά –εύκολα ή δύσκολα- θα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο».

Προγνωστικό: Διπλό

Ελευσίνα – Λαμία (19/03, 15:00): Καλή εμφάνιση έκανε η Ελευσίνα κόντρα στον ΟΦΗ για περίπου 70 λεπτά, όμως μετά το 0-1 κατέρρευσε (0-3). Η Λαμία συνεχίζει να κερδίζει παντού, επικράτησε εύκολα 4-0 εντός έδρας της Καλλονής και σήμερα θέλει να περάσει από μια έδρα που μπορεί να κρύβει παγίδες. Ποντάρουμε στο ένστικτο επιβίωσης των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1Χ

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες