Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ ΛιγκΜε τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ, με κοινή ώρα έναρξης τις 16:00.

Ζάκυνθος – Πανελευσινιακός (17/04, 16:00): Ντέρμπι με φόντο την παραμονή στη Ζάκυνθο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Ελευσίνα. Στους 30 πόντους οι νησιώτες, βρίσκονται στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, την οποία ορίζουν τα Χανιά (24 πόντους, λόγω της δεδομένης αφαίρεσης τριών πόντων που θα τους επιβληθεί). Υποδέχονται την Ελευσίνα, που είναι ανεβασμένη τελευταία, μπορεί να απειλήσει και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ2

Τρίκαλα – Αχαρναϊκός (17/04, 16:00): Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού τα Τρίκαλα θέλουν να τερματίσουν στην τρίτη θέση, ενώ ο Αχαρναϊκός μάλλον έχει ξεμείνει από στόχους. Εξαιρετικοί οι Θεσσαλοί στο γήπεδο τους, εκεί κερδίζουν σχεδόν πάντα, λογικά δε θα έχουν πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Μενιδίου, που είναι αδύναμη μακριά απ’ το γήπεδο της και δεν είναι βέβαιο αν θα έχει κίνητρο.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή (17/04, 16:00): Ντέρμπι της Πελοποννήσου ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες πάντως να βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό επί της Καλλιθέας (1-2), ανέβηκαν στους 37 πόντους και «καθάρισαν» με την παραμονή, ενώ την ίδια στιγμή η Παναχαϊκή παίζει με 14 παίκτες, απειλείται με εξοντωτική αφαίρεση πόντων, ουσιαστικά πλέον θέλει απλά να «κατέβει» στους αγώνες. Λογικά θα δούμε εύκολη νίκη του Παναιγιάλειου.

Προγνωστικό: Over 2,5