Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά (15/01, 14:00): Δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Δεν είχαν δράση ούτε τα Χανιά, καθώς αναβλήθηκε το ματς με τον ΟΦΗ. «Φρέσκες» αμφότερες οι ομάδες, δίνουμε προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλονή – Απόλλων Σμύρνης (15/01, 15:00): Ξεκάθαρο φαβορί ο Απόλλων Σμύρνης, που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και παραμένει στην κορυφή. Χωρίς νίκη παραμένει η Καλλονή, είναι δύσκολο να πάρει κάτι στο ματς με τον Απόλλωνα.

Προγνωστικό: Διπλό

Αχαρναϊκός – ΟΦΗ (15/01, 15:00): Εσωτερικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Αχαρναϊκός, που έχει χάσει τους ξένους παίκτες του και προς το παρόν αποδυναμώνεται. Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ έρχεται από μια απαραίτητη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει νικηφόρα και το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Διπλό

Κισσαμικός – Ελευσίνα (15/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής το σημερινό ανάμεσα σε Κισσαμικό και Ελευσίνα, δύο ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλό μομέντουμ, πήραν εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Καλλονή, σήμερα είναι το φαβορί και λογικά θα κερδίσουν τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Άσσος

Αιγινιακός – Τρίκαλα (15/01, 15:00): Σπουδαία νίκη πήρε ο Αιγινιακός την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ελευσίνα (0-1), σήμερα θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, τέτοιο θα είναι και η ισοπαλία κόντρα στα ποιοτικά Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα λόγω των διαδοχικών αναβολών του αγώνα με την Καρδίτσα, την Τρίτη ηττήθηκαν εντός έδρας 0-2 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.

Προγνωστικό: 1Χ

Παναιγιάλειος – Πανθρακικός (15/01, 15:00): Συγχαρητήρια αξίζουν στον Παναιγιάλειο για την προσπάθεια που έκανε στο Χαριλάου κόντρα στον ισχυρό Άρη. Μπορεί να ηττήθηκε 2-1, αλλά έβαλε δύσκολα στον μεγάλο αντίπαλο και πάλεψε το ματς. Στις νίκες επέστρεψε και ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας. Επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Καλλιθέα – Σπάρτη (15/01, 15:00): Δεν κράτησαν πολύ τα χαμόγελα στην Καλλιθέα, που επέστρεψε στις ήττες με το εκτός έδρας 2-1 απ’ τον Πανθρακικό. Η Σπάρτη, απ’ την άλλη, δεν έπαιξε κόντρα στα Χανιά, καθώς η αναμέτρηση αναβλήθηκε. Περιμένουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5

Πανσερραϊκός – Λαμία (15/01, 17:00): Δύσκολη έξοδος για τη Λαμία, σ’ έναν αναμενόμενα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας. Είναι ανταγωνιστικός ο Πανσερραϊκός, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του.

Προγνωστικό: 1Χ