Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 19η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Χανιά – Πανσερραϊκός (12/03, 13:00): Δύο σερί ήττες συμπλήρωσαν τα Χανιά, καθώς μετά το 2-0 απ’ τον Αγροτικό Αστέρα, ήρθε και το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας 2-0 εξ αναβολής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Από ήττα έρχεται και ο Πανσερραϊκός, που μετά από τρεις σερί νίκες, έχασε εντός έδρας 0-3 απ’ τα Τρίκαλα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Σπάρτη – Αναγέννηση Καρδίτσας (12/03, 15:00): Πάλεψε σκληρά η Σπάρτη στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη εβδομάδα, αλλά ηττήθηκε 1-0 δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο πλέον για τους Λάκωνες, που σήμερα υποδέχονται την κουρασμένη Αναγέννηση Καρδίτσας, που μετά το 3-0 απ’ τον Άρη, επέστρεψε στις νίκες στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι με τα Χανιά. Επιλογή η έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας (12/03, 15:00): Δύο σερί ήττες για την Καλλιθέα, καθώς μετά το άδικο εντός έδρας 1-2 απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης, ακολούθησε το εκτός έδρας 2-0 απ’ τον Παναιγιάλειο. Στον αντίποδα, ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί των Χανίων, εκτός έδρας δεν έχει αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, η Καλλιθέα δέχεται σχεδόν πάντα γκολ, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Άρης – Κισσαμικός (12/03, 15:00): Ιδανικό ντεμπούτο για τον Κωστένογλου στον πάγκο του Άρη, καθώς μπορεί η ομάδα του να μην απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά πέρασε απ’ την έδρα του Αιγινιακού (0-1). Σήμερα δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα κόντρα στον Κισσαμικό, λογικά θα δούμε εύκολη νίκη με υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: Over 2,5

Τρίκαλα – Αχαρναϊκός (12/03, 15:00): Τρίτη σερί νίκη για τα Τρίκαλα, που δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στον Κισσαμικό στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι (3-1). Ανέβηκαν στους 31 πόντους και παραμένουν πολύ μακριά απ’ τις θέσεις ανόδου (-18), το μόνο που μπορούν να στοχεύουν είναι η 4η θέση (-5). Απ’ την άλλη, ο Αχαρναϊκός έρχεται απ’ το εντός έδρας 0-0 με την Ελευσίνα, μέσα στο 2017 έχει κερδίσει μόνο τον Αιγινιακό, μετράει 9 ήττες, έχει πέσει στην 12η θέση με 21 πόντους, στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Προφανής επιλογή ο εύκολος άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος και NG

Λαμία – Καλλονή (12/03, 15:00): Μετά τον Αιγινιακό (2-1 εντός), η Λαμία «έσφαξε» και τον Κισσαμικό την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να φύγει νικήτρια απ’ την Κρήτη με 1-2. Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία απ’ τους Κρητικούς, οι οποίοι δεν άξιζαν να χάσουν από μια Λαμία, που φαίνεται ότι «σπρώχνεται» από πολύ κόσμο. Απ’ την άλλη, η Καλλονή επέστρεψε στις ήττες με το 1-2 εντός έδρας απ’ τον ΟΦΗ, σήμερα λογικά δε θα απειλήσει τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος και NG

Ελευσίνα – ΟΦΗ (12/03, 15:00): Πέμπτο σερί παιχνίδι που η Ελευσίνα δε σκοράρει, έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Αχαρναϊκό, ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την παραμονή. Ανέβηκε στους 10 πόντους και το -9 απ’ τις θέσεις σωτηρίας, σήμερα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον ΟΦΗ, ακολουθούν αγώνες με Λαμία (εντός) και Άρη (εκτός). Πρέπει να παλέψει για το αποτέλεσμα η αθηναϊκή ομάδα, απ’ την άλλη ο ΟΦΗ συνεχίζει να μην πείθει –ειδικά εκτός έδρας-, παρά το γεγονός ότι πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Καλλονής την περασμένη εβδομάδα (με γκολ στο 83’).

Προγνωστικό: 1X