Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 5η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Καλλονή – Πανθρακικός (11/12, 13:30): Απ’ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας η Καλλονή, διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τον Άρη την περασμένη εβδομάδα (5-0), σ’ ένα ματς όπου θα μπορούσε να δεχτεί ακόμη και… 10 γκολ. Ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, που έχουν φοβερό έλλειμμα ποιότητας και αυτό είναι πασιφανές. Απ’ την άλλη, ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν με το εντός έδρας 1-0 επί του Κισσαμικού και προσπαθεί να φτιάξει μομέντουμ.

Προγνωστικό: Διπλό

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα (11/12, 15:00): Απ’ τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας ο Αχαρναϊκός, μετράει 7 πόντους έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και δείχνει υπολογίσιμος. Απ’ την άλλη, η Καλλιθέα παίζει πάντα επιθετικά, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με τον Πανσερραϊκό την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο το παιχνίδι δεν της «βγήκε» και ήρθε η εντός έδρας ήττα 0-1. Θα πάμε με το G/G, με δεδομένη την επιθετική διάθεση της Καλλιθέας.

Προγνωστικό: G/G

Λαμία – Τρίκαλα (11/12, 15:00): Ακόμη μια νίκη πήρε η Λαμία την περασμένη εβδομάδα, με 4-0 εντός έδρας επί της Ελευσίνας. Σήμερα υποδέχεται τα Τρίκαλα και θέλει νέο «τρίποντο» για να ανέβει στους 13 πόντους και να μείνει στην κορυφή. Απ’ την άλλη, τα Τρίκαλα παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους, εκτός έδρας δεν πείθουν μέχρι στιγμής.

Προγνωστικό: Άσσος

ΟΦΗ – Χανιά (11/12, 17:00): Ντέρμπι της Κρήτης αυτό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Χανιά, με τους γηπεδούχους ασφαλώς να αποτελούν το φαβορί. Θέλουν το «τρίποντο» για να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στα αδύναμα Χανιά, που δύσκολα θα απειλήσουν μέσα στο Ηράκλειο.

Προγνωστικό: Άσσος