Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Αχαρναϊκός (08/01, 15:00): Πήρε αυτό που ήθελε ο Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας κόντρα στον Κισσαμικό (0-1) και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σήμερα υποδέχεται τον πάντα αξιόλογο Αχαρναϊκό, που μπορεί να έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-0 απ’ τον Πανσερραϊκό, αλλά έχει αποδείξει ότι δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν.

Προγνωστικό: Χ2

Καλλονή – Κισσαμικός (08/01, 15:00): Τέταρτη σερί ισοπαλία για την Καλλονή, που έφυγε με το 0-0 απ’ την έδρα του Αιγινιακού, ένα θετικό αποτέλεσμα. Αγνοεί τη νίκη η ομάδα της Μυτιλήνης, σήμερα υποδέχεται τον Κισσαμικό, που επέστρεψε στις ήττες με το 0-1 εντός έδρας απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καλύτερη ομάδα οι Κρητικοί, αλλά δύσκολα θα περάσουν απ’ τη Λέσβο.

Προγνωστικό: 1Χ

Ελευσίνα – Αιγινιακός (08/01, 15:00): Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα πήρε η Ελευσίνα με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Καρδίτσα. Είναι πάντα ουραγός χωρίς νίκη έπειτα από 8 αγωνιστικές, υποδέχεται τον Αιγινιακό που απέτυχε να κερδίσει εντός έδρας την Καλλονή την Τετάρτη (0-0). Το μομέντουμ δείχνει Ελευσίνα και θα πάρουμε το ρίσκο.

Προγνωστικό: Άσσος

Πανθρακικός – Καλλιθέα (08/01, 15:00): Σε καθοδική πορεία ο Πανθρακικός, υπέστη δεύτερη σερί ήττα την Τετάρτη με 0-2 εντός έδρας απ’ τα Χανιά. Αναπάντεχο το αποτέλεσμα, καθιστά απόλυτη ανάγκη το «τρίποντο» σήμερα κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια για την παραμονή Καλλιθέα, που όμως έρχεται ανεβασμένη μετά το σπουδαίο 2-0 επί του Άρη. Ικανή στην αντεπίθεση η ομάδα της Αθήνας, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Προγνωστικό: G/G

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός (08/01, 15:00): Δεύτερη ήττα σε οκτώ ματς για τον ΟΦΗ, που προς το παρόν δε δείχνει ικανός να αντέξει στη μάχη για την άνοδο. Λείπει η ποιότητα απ’ τους Κρητικούς, που σήμερα υποδέχονται τον Πανσερραϊκό και οφείλουν να κερδίσουν αν θέλουν να μείνουν κοντά στις θέσεις ανόδου. Από νίκη έρχονται οι Σερραίοι, με 1-0 εντός έδρας επί του Αχαρναϊκού, σήμερα θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Under 2,5

Άρης – Παναιγιάλειος (08/01, 17:00): Ήρθε η πρώτη ήττα για τον Άρη, που μετέτρεψε ένα θεωρητικά εύκολο απόγευμα (με βάση τις κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασε) σε «στραπάτσο». Οι κιτρινόμαυροι «πλήρωσαν» τη έλλειψη αποτελεσματικότητας και την κακή αμυντική λειτουργία τους στην Καλλιθέα, «δώρισαν» το ματς στον αντίπαλο και «βυθίστηκαν» ξανά σε εσωστρέφεια. Σήμερα είναι προφανές ότι παίζουν μόνο για τη νίκη, βάσει λογικής θα την πάρουν με μεγάλο σκορ εναντίον του αδύναμου Παναιγιάλειου.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5