Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Σήμερα διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει 9 αναμετρήσεις.

Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης (06/11, 15:00): Με το «δεξί» ξεκίνησε την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες η Σπάρτη, που επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού. Με νίκη ξεκίνησε και ο Απόλλων Σμύρνης, που όμως είχε μέτρια εικόνα εναντίον της Καλλιθέας (3-2), της οποίας επιβλήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – Παναιγιάλειος (06/11, 15:00): Το πάλεψε όσο μπορούσε η Καλλιθέα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά τελικά έχασε με γκολ στις καθυστερήσεις. Έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση και ήταν ανταγωνιστική, σήμερα μπορεί να πάρει την πρώτη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο που ξεκίνησε με 0-0 εντός έδρας κόντρα στα Χανιά και έδειξε ότι επιθετικά στερείται λύσεων.

Προγνωστικό: Άσσος

Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (06/11, 15:00): Έκανε την έκπληξη η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς κράτησε στο 1-1 τον Άρη εντός έδρας, ένα σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Σπάρτη. Θεωρούμε ότι οι Θεσσαλοί μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στην Κομοτηνή.

Προγνωστικό: Χ2

Χανιά – Αγροτικός Αστέρας (06/11, 15:00): Απ’ τις κορυφαίες ομάδες της πρεμιέρας ο Αγροτικός Αστέρας, διέλυσε εντός έδρας τα Τρίκαλα με 3-1 και έδειξε ότι έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο. Στον αντίποδα, τα Χανιά πήραν εκτός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο, αλλά σε γενικές γραμμές βγάζουν πολλές αδυναμίες μέχρι στιγμής στο γήπεδο και θεωρούμε ότι σήμερα δεν μπορούν να κερδίσουν.

Προγνωστικό: Χ2

Άρης – Αιγινιακός (06/11, 15:00): Γρήγορα κατάλαβε ο Άρης ότι η Φούτμπολ Λιγκ δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη κατηγορία, καθώς έκανε γκέλα 1-1 στην πρεμιέρα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα σήμερα εκτός της νίκης κόντρα στον Αιγινιακό εντός έδρας, αυτό πρέπει να συνοδευτεί και από καλή εμφάνιση.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός (06/11, 15:00): Πολύ κακή εικόνα για τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, υπέστησαν μια απόλυτα δίκαιη ήττα με 3-1 εκτός έδρας απ’ τον Αγροτικό Αστέρα. Σήμερα περιμένουμε αντίδραση απ’ τους Θεσσαλούς κόντρα σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικής όπως ο Πανσερραϊκός. Με εντός έδρας νίκη επί της αδύναμης Ελευσίνας ξεκίνησαν οι Σερραίοι (2-1).

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5

Λαμία – Κισσαμικός (06/11, 15:00): Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Λαμία, που έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Αιγινιακό και έδειξε επιθετικές αδυναμίες. Σήμερα υποδέχεται τον Κισσαμικό, που τα πήγε περίφημα κόντρα στον πιο δυνατό ΟΦΗ και πήρε το εντός έδρας 1-1. Είναι καλή ομάδα οι Χανιώτες, μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Λαμία.

Προγνωστικό: Χ2

Ελευσίνα – Αχαρναϊκός (06/11, 15:00): Εντυπωσιακός ο Αχαρναϊκός στην πρεμιέρα, επικράτησε εντός έδρας 3-0 επί της Καλλονής και έδειξε ότι δεν είναι τόσο αδύναμος όσο κάποιοι τον θεωρούν. Στον αντίποδα, η Ελευσίνα ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα απ’ τον Πανσερραϊκό (2-1) και έδειξε ότι φέτος θα αποτελέσει ένα απ’ τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Προγνωστικό: Χ2

ΟΦΗ – Καλλονή (06/11, 15:00): Γκέλα στην πρεμιέρα για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Κισσαμικό. Σήμερα οφείλει να κερδίσει την Καλλονή, που έδειξε στην πρεμιέρα ότι δεν έχει την απαραίτητη δυναμική για να έχει υψηλούς στόχους, κάτι που φάνηκε στο εκτός έδρας 3-0 απ’ τον Αχαρναϊκό. Περιμένουμε αντίδραση του ΟΦΗ.

Προγνωστικό: Άσσος