Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 19η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα (05/03, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες ο Παναιγιάλειος, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με τα Χανιά (1-0). Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, έχει προβάδισμα κόντρα στην Καλλιθέα, μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: Άσσος

Αγροτικός Αστέρας – Χανιά (05/03, 15:00): Σε καθοδική πορεία ο Αγροτικός Αστέρας, πήρε μόλις έναν πόντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μάλιστα δε σκόραρε. Στον αντίποδα, τα Χανιά επέστρεψαν στις νίκες με το εντός έδρας 1-0 επί του Παναιγιάλειου, ανέβηκαν στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον αναιμικό Αγροτικό Αστέρα.

Προγνωστικό: Χ2

Αιγινιακός – Άρης (05/03, 15:00): Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε ο Αιγινιακός, που πάλεψε εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία, αλλά δεν άντεξε (2-1). Σήμερα υποδέχεται τον Άρη, που θα έχει τον Νίκο Κωστένογλου για πρώτη φορά στον πάγκο του και πλέον χρειάζεται μόνο νίκες παντού αν θέλει να ελπίζει στην άνοδο.

Προγνωστικό: Διπλό

Πανσερραϊκός – Τρίκαλα (05/03, 15:00): Τρεις διαδοχικές νίκες πήρε ο Πανσερραϊκός, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-1 στο ντέρμπι παραμονής με την Ελευσίνα. Ανέβηκαν στο +10 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού οι Σερραίοι, πλέον παίζουν χωρίς άγχος, σήμερα μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί έρχονται από το ευρύ 3-0 επί του Αγροτικού Αστέρα, αλλά εκτός έδρας είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: 1Χ

Κισσαμικός – Λαμία (05/03, 15:00): Ομάδα έδρας είναι ο Κισσαμικός, που στο γήπεδο του φέτος έχει χάσει μόνο από Άρη (0-1) και Απόλλωνα Σμύρνης (0-1). Έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς, σήμερα υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Λαμία, η οποία όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον Αιγινιακό την περασμένη εβδομάδα (2-1) και περιμένουμε ότι κάπου θα γκελάρει.

Προγνωστικό: 1Χ

Αχαρναϊκός – Ελευσίνα (05/03, 15:00): Νέα ήττα για τον Αχαρναϊκό, που δέχτηκε δύο γκολ εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή και έχασε 2-1. Σήμερα παίζει ντέρμπι παραμονής με την Ελευσίνα, η οποία έρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τον Πανσερραϊκό. Ήταν το τέταρτο σερί ματς που δε σκοράρει η Ελευσίνα, σήμερα θα παίξει «κλειστά» για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Προγνωστικό: 0-1 Goal

Καλλονή – ΟΦΗ (05/03, 15:00): Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Καλλονή, τελευταία εκ των οποίων το 2-1 επί του Αχαρναϊκού. Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ έρχεται από τρεις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας, με τελευταία το εντός έδρας 2-0 επί του Κισσαμικού. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η παθιασμένη εντός έδρας Καλλονή.

Προγνωστικό: 1Χ