Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια στην 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Λαμία – Άρης (05/02, 15:00): Έπεσε στην τρίτη θέση η Λαμία μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας. Δεύτερος πλέον ο Άρης, που επικράτησε δίκαια 1-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και πιστοποίησε την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Αμφότερες οι ομάδες είχαν παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, σίγουρα κουβαλούν κόπωση, ωστόσο ο Άρης έχει περισσότερο βάθος και επιλογές. Πιθανό το διπλό, αλλά θα προτιμήσουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Ελευσίνα – Χανιά (05/02, 15:00): Ντέρμπι παραμονής, με την Ελευσίνα να είναι η ομάδα που «καίγεται», καθώς έχει μείνει πολύ πίσω. Στον αντίποδα, τα Χανιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, βελτιώνονται διαρκώς, παίρνουν αποτελέσματα και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν και σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2

Καλλονή – Καλλιθέα (05/02, 15:00): Ουραγός παραμένει η Καλλονή, η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη. Έρχεται απ’ το απογοητευτικό εκτός έδρας 4-0 απ’ τα Χανιά, σήμερα θέλει οπωσδήποτε νίκη. Η Καλλιθέα κέρδισε εντός έδρας τον Κισσαμικό, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, ειδικά αμυντικά.

Προγνωστικό: G/G

Αχαρναϊκός – Σπάρτη (05/02, 15:00): Πήρε ανάσες ο Αχαρναϊκός, που δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω της αποχώρησης του Πανθρακικού. Σήμερα υποδέχεται τη Σπάρτη, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον καταρτισμό του ρόστερ και η αποστολή του δεν είναι εύκολη. Η Σπάρτη έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί του Πανσερραϊκού και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Μενίδι.

Προγνωστικό: Χ2

Κισσαμικός – Παναιγιάλειος (05/02, 15:00): Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, υποδέχονται τον ανεβασμένο Παναιγιάλειο, που είναι αήττητος στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος (2-2-0). Θα πάμε με το 0-1 Goal, καθώς βάση λογικής, το ματς θα κριθεί απ’ το ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη.

Προγνωστικό: 0-1 Goal

Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (05/02, 15:00): Τραγικός ο Πανσερραϊκός, ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια στο εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτη, έχει πάρει μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Σήμερα «καίγεται» για το «τρίποντο» και λογικά θα το πάρει κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι ανάξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος

Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός (05/02, 15:00): Μόνο νίκες μετράει εντός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας, σήμερα υποδέχεται τον αδύναμο Αιγινιακό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεν μπορούν να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι, που είναι σε κακό μομέντουμ.

Προγνωστικό: Άσσος