Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 24η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλονή (02/04, 13:00): Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με τον Κισσαμικό, υπέστη την ήττα και συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή. Σήμερα υποδέχεται την Καλλονή, που έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Σπάρτη και ανέβηκε στους 19 πόντους και το -2 απ’ τη γραμμή παραμονής. Θα πάμε με την έδρα σήμερα.

Προγνωστικό: Διπλό + ΝG

Παναιγιάλειος – ΟΦΗ (02/04, 15:00): Αήττητο πέντε αγωνιστικών (1-4-0) «τρέχει» ο Παναιγιάλειος, που έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-0 με τον Αχαρναϊκό. Απ’ την άλλη, ο ΟΦΗ πήρε δύο σερί νίκες με Χανιά (0-2) και Καλλιθέα (1-0), ανέβηκε στους 45 πόντους και συνεχίζει να παλεύει για την 3η θέση, απ’ όπου μείωσε στο -5. Το Αίγιο όμως είναι δύσκολη έδρα και ο ΟΦΗ εκτός έδρας δεν πείθει.

Προγνωστικό: 1Χ

Χανιά – Άρης (02/04, 15:00): Ο Άρης επέστρεψε στις τραγικές εμφανίσεις στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, όπου υπέστη μια δίκαιη ήττα 1-0. «Πλήρωσε» τις ατυχείς εμπνεύσεις του Κωστένογλου, έμεινε ξανά στο -6 απ’ τη Λαμία και σήμερα παίζει με το πιστόλι στον… κρόταφο. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι κίτρινοι θα περάσουν απ’ την Κρήτη.

Προγνωστικό: Διπλό

Αιγινιακός – Κισσαμικός (02/04, 15:00): Ο Αιγινιακός δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-1), σήμερα είναι υποχρεωμένος να κερδίσει, καθώς έχει μείνει στο -3 απ’ τη γραμμή παραμονής. Υποδέχεται τον Κισσαμικό που «τρέχει» αήττητο σερί δύο αγωνιστικών (1-1-0), πήρε 7 πόντους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (μαζί με Πανθρακικό) και ανέβηκε στους 26. Μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα οι Κρητικοί.

Προγνωστικό: Χ2

Αγροτικός Αστέρας – Αχαρναϊκός (02/04, 15:00): Σε καθοδική πορεία ο Αγροτικός Αστέρας, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ηττήθηκε και στις Σέρρες (2-1). Σήμερα υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, που πήρε δύο σερί ισοπαλίες με Καλλιθέα (1-1 εκτός) και Παναιγιάλειο (0-0 εντός) και ανέβηκε στους 23 πόντους και το +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: Χ2

Σπάρτη – Ελευσίνα (02/04, 15:00): Η Σπάρτη έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στα ντέρμπι παραμονής με Κισσαμικό (0-0) και Καλλονή (0-0), ανέβηκε στους 33 πόντους και το +14 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποδέχεται την Ελευσίνα, που την περασμένη εβδομάδα δεν είχε υποχρεώσεις λόγω Πανθρακικού, ανέβηκε στους 14 πόντους και το -7 απ’ τη γραμμή σωτηρίας, πλέον παίζει μόνο για νίκες παντού. Ποντάρουμε στην έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – Λαμία (02/04, 16:00): Η Καλλιθέα είναι σε δύσκολη κατάσταση, δεν έχει νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-0-4), πλέον βρίσκεται μόλις στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη σήμερα κόντρα στη Λαμία, η οποία έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί των Χανίων, αποτέλεσμα που την έφερε ξανά στο +6 απ’ τον Άρη. Δεν πείθει εκτός έδρας η Λαμία, δύσκολα θα περάσει απ’ την Καλλιθέα.

Προγνωστικό: 1Χ

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες