Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Φινάλε σήμερα στην 6η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης (19/12, 15:00): Από τρεις σερί ήττες προέρχεται ο Αιγινιακός, οι δύο εκ των οποίων για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε συνολικά 10 γκολ σε τρία ματς η ομάδα της Κατερίνης, σήμερα υποδέχεται τον ποιοτικό Απόλλωνα, που έρχεται απ’ την εντός έδρας γκέλα με τον Αγροτικό Αστέρα (0-0), δεύτερη σερί μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Καρδίτσα. Υποχρεωμένοι να κερδίσουν οι Αθηναίοι, λογικά θα δούμε καλό ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5

Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός (19/12, 15:00): Άντεξε ο Αγροτικός Αστέρας την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πήρε το 0-0 και έφυγε ικανοποιημένος. Εντός έδρας κόντρα σε ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός οφείλει να κερδίσει, λογικά θα τα καταφέρει καθώς ο αντίπαλος σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει, έστω κι αν έρχεται από δύο σερί νίκες.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλιθέα – ΟΦΗ (19/12, 15:00): Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού η Καλλιθέα είναι απ’ τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας. Έρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να πάρει αποτέλεσμα, απέναντι της θα έχει τον φιλόδοξο ΟΦΗ, που μέχρι στιγμής είναι στην 8η θέση με 8 πόντους και δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του. Αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν ανοιχτά για να κερδίσουν.

Προγνωστικό: Over 2,5

Χανιά – Λαμία (19/12, 15:00): Απ’ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας τα Χανιά, έρχονται από δύο σερί ήττες από Αχαρναϊκό (2-3) και ΟΦΗ (3-0), σήμερα υποδέχονται την πρωτοπόρο Λαμία. Απ’ τα παιχνίδια που θέλουν να χτυπήσουν οι Κρητικοί, εντός έδρας μπορούν να παίξουν πολύ κλειστά και να πάρουν κάτι, θεωρούμε ότι μπορούν να μη χάσουν. Ούτως ή άλλως, η Λαμία δεν πείθει εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 1Χ