Φούτμπολ Λιγκ

Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ: Εξ ολοκλήρου διεξάγεται σήμερα η 32η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με τις συνολικά 7 αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 16:00.

Αχαρναϊκός – Πανελευσινιακός (16/05, 16:00): Αδιάφορος ο Αχαρναϊκός, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή, καθότι έχει παγιώσει διαφορά ασφαλείας απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα υποδέχεται την Ελευσίνα, που «καίγεται» για τη νίκη, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο είδος έκπληξης, αφού το κίνητρο των φιλοξενουμένων είναι πολύ πιο ισχυρό.

Προγνωστικό: Διπλό

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα (16/05, 16:00): Σε δύσκολη θέση ο Αγροτικός Αστέρας μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Κισσαμικό (1-0) και Ελευσίνα (1-0), είδε τη διαφορά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στο +3. Απέμειναν τρία παιχνίδια για το φινάλε, σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, είναι το φαβορί κόντρα στην αδιάφορη Καλλιθέα, που αντιμετωπίζει και εσωτερικά προβλήματα.

Προγνωστικό: Άσσος

Χανιά – Λαμία (16/05, 16:00): Ιδιαίτερα ανεβασμένα τα Χανιά, παίρνουν παντού αποτελέσματα, προέρχονται από δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ κόντρα σε Ζάκυνθο (1-0) και Ελευσίνα (2-0). Βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, σήμερα θέλουν νίκη κόντρα στην αδιάφορη Λαμία για να βελτιώσουν τη θέση τους και να κάνουν άλμα προς την παραμονή.

Προγνωστικό: Άσσος

Κισσαμικός – Παναχαϊκή (16/05, 16:00): Το παιχνίδι δεν προσφέρεται σε καμία στοιχηματική εταιρία, όπως σχεδόν όλα φέτος για την Παναχαϊκή. Το απόλυτο φαβορί είναι ο Κισσαμικός, που όμως είναι αδιάφορος και προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ την Καλλιθέα. Αξιόμαχη η Παναχαϊκή, μπορεί να προβληματίσει τον Κισσαμικό, καθώς οι ταλαιπωρημένοι παίκτες της πήραν «ανάσες» την περασμένη εβδομάδα, αν και την Τετάρτη είχαν αγώνα εξ αναβολής με τη Λαμία.

Προγνωστικό: Χ2

Ζάκυνθος – Λάρισα (16/05, 16:00): Απ’ τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού η Ζάκυνθος «καίγεται» για τη νίκη για να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Δύσκολη η αποστολή της κόντρα στη Λάρισα, η οποία ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά τυπικά χρειάζεται έναν πόντο. Περίεργο παιχνίδι, θα δώσουμε προβάδισμα στην ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος (16/05, 16:00): Εξασφαλισμένος ο Πανσερραϊκός, δεν κινδυνεύει αφού στο πρόγραμμα έχει σίγουρο «τρίποντο» λόγω Εργοτέλη. Είναι στους 38 πόντους, θα πάει σίγουρα στους 41 και όλα έχουν τελειώσει. Στον αντίποδα, ο Παναιγιάλειος δεν είναι 100% σίγουρος για τη σωτηρία, μιας και βρίσκεται στο +6 απ’ την Ελευσίνα. Θέλει νίκη σήμερα για να είναι σίγουρος, το βέβαιο είναι ότι δούμε καλό και «ανοιχτό» ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5

Απόλλων Σμύρνης – Αναγέννηση Καρδίτσας (16/05, 16:00): Σίγουρη αισθάνεται η Αναγέννηση Καρδίτσας για την παραμονή, μετά τις δύο σερί νίκες επί των Παναιγιάλειου (3-1 εντός) και Εργοτέλη στα «χαρτιά». Ανέβηκε στους 39 πόντους, έχει στο πρόγραμμα ακόμη ένα ξεκούραστο «τρίποντο», με τους 42 έχει σωθεί. Στον αντίποδα, δεν είναι αδιάφορος ο Απόλλων Σμύρνης, που θέλει πόντους για να τερματίσει όσο πιο κοντά στην πρώτη δυάδα γίνεται και τα καταφέρει, να απειλήσει τα Τρίκαλα.

Προγνωστικό: Άσσος