Φούτμπολ Λιγκ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τρεις αναμετρήσεις, η πιο ενδιαφέρουσα όλων είναι το Λαμία – Κέρκυρα.

Λαμία – Κέρκυρα (11/04, 15:00): Απ’ τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τη φιλόδοξη Λαμία να απειλεί τη διεκδικήτρια ανόδου, Κέρκυρα. Αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Φθιώτιδας, πήρε 8 πόντους, την ίδια ώρα που η Κέρκυρα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, οι δύο εκ των οποίων στο γήπεδο. Δίνουμε προβάδισμα στην ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία

Χανιά – Τρίκαλα (11/04, 16:00): Βασικά υποψήφια για υποβιβασμό τα Χανιά, δεν μπορούν να κερδίσουν με τίποτα, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή, τα Τρίκαλα προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, ανέβηκε στους 49 πόντους, είναι μακριά απ’ τις θέσεις ανόδου, θέλει όμως τουλάχιστον να τερματίσει στην τρίτη θέση. Προβάδισμα στο διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό

Καλλιθέα – Παναιγιάλειος (11/04, 17:30): Ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο η Καλλιθέα, εντός έδρας είναι ακόμη πιο δυνατή και παίζει με επιθετική φιλοσοφία. Αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο, που προέρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα, βρίσκεται στην 8η θέση με 34 πόντους και αισθάνεται ασφαλής σε ό,τι αφορά την παραμονή. Λογική επιλογή η νίκη των γηπεδούχων, που είναι ανώτερη ομάδα.

Προγνωστικό: Άσσος