Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (01/02) η 29η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ.

Μπλάκμπερν – Λιντς (01/02, 21:45): Μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια (1-3-5) μετράει η Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -2 απ’ την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Λιντς μετράει μόλις μια ήττα στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της (6-1-1) και απέχει επτά πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Γνώρισε ήττα – σοκ στο Κύπελλο από την Σάτον (Νάσιοναλ Λιγκ) και αποδείχθηκε πως έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Σωστά τιμάται το «διπλό» και αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 2 (2.42 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέρτον – Φούλαμ (01/02, 21:45): Αντίδραση μετά από τρεις διαδοχικές ήττες έβγαλε η Μπέρτον, η οποία απέχει τρεις πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Φούλαμ τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, δεν πείθει το τελευταία διάστημα και βρίσκεται στο -5 απ’ τα πλέι οφ. Αν ήταν αποτελεσματική στην έδρα της η Μπέρτον θα πηγαίναμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην κόντρα. Τώρα επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – ΚΠΡ (01/02, 21:45): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Νιούκαστλ, η οποία οδηγεί την κούρσα στο φετινό πρωτάθλημα και έχει βάλει ήδη πλώρη για την άμεση επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια». Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-1), ούσα στο +8 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Τυπική επιλογή ο «άσσος».

Προγνωστικό: 1 (1.37 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε