Προγνωστικά Β’ Αγγλίας:  Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας, με τη Χάρτλπουλ να θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Καρλάιλ – Χάρτλπουλ, (05/04, 21:45): Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Καρλάιλ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Πόρτσμουθ, ενώ συνολικά έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Χάρτλπουλ, που επικράτησε με 2-1 της Μάνσφιλντ πετυχαίνοντας την τρίτη σερί της νίκη. Παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @mybet)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μόρκαμ, (05/04, 21:45): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Άκρινγκτον, με την Ντάγκεναμ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η Τρίτη σερί της ήττα, έχοντας καταφέρει να σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο σερί ήττες για τη Μόρκαμ που επικράτησε με 4-2 της Μπαρνέτ. Κακή αμυντικά δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα από τα 16 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: X (3,28 @ 2winbet)

Στίβενεϊτζ – Γέοβιλ, (05/04, 21:45): Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, η Στίβενεϊτζ επικράτησε με 0-1 της Λούτον, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών, όπου μετρούσε πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Σε καλύτερη κατάσταση η Γέοβιλ, επικράτησε με 1-0 επί της Νιούπορτ Κάουντι ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Καλή αμυντικά, με την εστία της να έχει παραβιαστεί σε μια αναμέτρηση από τις οκτώ τελευταίες.

Προγνωστικό: 2 (3,20 @ netbet)