Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με δύο παιχνίδι σήμερα Δευτέρα (13/02) ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στα γήπεδα της β’ κατηγορίας της Ολλανδίας.

Γιονγκ Ουτρέχτη – Φόλενταμ (13/02, 21:00): Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Γιονγκ Ουτρέχτη στην έδρα της Βααλβάικ (2-1), διατήρησε αυτό το +14 απ’ την τελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά η Φόλενταμ επέστρεψε άμεσα στις νίκες και μείωσε τη διαφορά στους οκτώ πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Σκληρό καρύδι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, η Φόλενταμ ωστόσο υπερτερεί σε ποιότητα και μπορεί να αποδράσει με το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (1.76 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γιονγκ Άγιαξ – Μάαστριχτ (13/02, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έντεκα αγωνιστικές αήττητη (9-2-0) γνώρισε η Γιονγκ Άγιαξ, η οποία παρέμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης (δεν έχει δικαίωμα ανόδου). Από την άλλη πλευρά η Μάαστριχτ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), μείωσε τη διαφορά στους οκτώ απ’ την απευθείας άνοδο και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος. Ματς που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, δεν μπλέκουμε με σημείο και πάμε με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.57 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε