Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με δέκα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η 34η αγωνιστική στην Β’ Ιταλίας.

Βίρτους Εντέλα – Άσκολι (04/04, 21:30): Με μια νίκη και μια ισοπαλία, η Εντέλα είναι αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και στον ίδιο ρυθμό θέλει να συνεχίσει. Αντιθέτως, η Άσκολι προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και πλέον θέλει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Έχει γκολ το παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Τσεζένα – Μπρέσια (04/04, 21:30): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και δυο παιχνίδια η Τσεζένα, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την πλευρά της, η Μπρέσια παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια του, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Τσιταντέλα (04/04, 21:30): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Σαλερνιτάνα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από αυτά, στα οποία δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα. Από δυο νικηφόρα παιχνίδια προέρχεται από την πλευρά της και η Τσιταντέλα, μετά και την τελευταία της ήττα. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο θα επιλέξουμε το Under 2.5, το οποίο και είναι συχνό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Μπάρι – Λατίνα (04/04, 21:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπάρι, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της, στο οποίο δεν έχει καταφέρει να πετύχει να πετύχει και κάποιο τέρμα. Παράλληλα, ούτε η Λατίνα έχει πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο εδώ και έξι παιχνίδια, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Συχνό το Under 2.5, με τις δυο ομάδες να μην σκοράρουν πολύ στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και εδώ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Σπαλ – Νοβάρα (04/04, 21:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Σπαλ, μετά από δυο διαδοχικές ήττες που έχει υποστεί στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Νοβάρα, μετρώντας κατά σειρά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Περιμένουμε “κλειστό” ματς, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: 0-2 γκολ (1.65 @ Interwetten)

Περούτζια – Πίζα (04/04, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Περούτζια, η οποία και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια, με σκοπό να μειώσει την διαφορά της από την πρώτη τριάδα. Αντιθέτως, αγνοεί τη νίκη η Πίζα, για έξι διαδοχικά παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου επιλογή μας είναι ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Κάρπι – Προ Βερτσέλι (04/04, 21:30): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Κάρπι, μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, που πήρε τη νίκη στην έδρα της Άσκολι (1-2). Από ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών έρχεται η Προ Βερτσέλι, όπου και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε για απόψε.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Βερόνα – Σπέτσια (04/04, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Βερόνα, η οποία και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια με μια ακόμη νίκη, με σκοπό να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Αντιθέτως, η Σπέτσια αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, τους οποίους και στηρίζουμε σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Τερνάνα (04/04, 21:30): Επιστροφή στις νίκες για την Μπενεβέντο, μετά από έξι αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Τερνάνα προέρχεται από την δεύτερη διαδοχική της νίκη, με το στόχο της να είναι η άμεση απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Συχνό το G/G στα τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Τραπάνι (04/04, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από ήττα προέρχεται και η Τραπάνι, την πρώτη της μετά από δυο διαδοχικές νίκες, που την διατηρεί στην προτελευταία θέση. Με μόνο στόχο τη νίκη και οι δυο ομάδες, οπότε και αναμένουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.