Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 33ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Προ Βερτσέλι – Μπάρι (01/04, 16:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Προ Βερτσέλι, η οποία και μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Αντιθέτως, η Μπάρι δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα. Συχνό το Under 2.5 στα παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Σπέτσια – Μπενεβέντο (01/04, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σπέτσια, μετά από δυο αγωνιστικές με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα από την Τσιτντέλα (1-0). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει η Μπενεβέντο, εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αήττητη στα τελευταία εντός έδρας της η Σπέτσια, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)

Άσκολι – Κάρπι (01/04, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Άσκολι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαλερνιτάνα (2-0). Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Κάρπι μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα, μετά και το εντός έδρας 0-0 με την Περούτζια. Δυσκολεύται εκτός έδρας, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Interwetten)

Λατίνα – Τσιταντέλα (01/04, 16:00): Με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, η Λατίνα αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, θέλοντας να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε η Τσινταντέλα, επικρατώντας 1-0 της Σπέτσια. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Τραπάνι – Βερόνα (01/04, 16:00): Μπορεί να αγνοούσε τους τρεις βαθμούς για τρία διαδοχικά παιχνίδια, ωστόσο η Τραπάνι προέρχεται πλέον από δυο σερί νίκες και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Αήττητη παραμένει εδώ πέντε αγωνιστικές η Βερόνα, η οποία και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας πάρει την ισοπαλία στα τρία τελευταία εξ’ αυτών. Φεύγει αλώβιτη από το παιχνίδι αυτό η Βερόνα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.40 @ Interwetten)

Πίζα – Σαλερνιτάνα (01/04, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Πίζα, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Σαλερνιτάνα, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία από αυτά, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο γκολ. Τη στηρίζουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ Interwetten)

Νοβάρα – Τερνάνα (01/04, 16:00): Δέκα αγωνιστικές έχει συμπληρώσει αήττητη η Νοβάρα, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας πάρει την ισοπαλία στα τρία τελευταία. Επιστροφή στις νίκες για την Τερνάνα, που επικράτησε με 4-1 της Αβελίνο, ωστόσο αγνοεί την εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-5-10), έχοντας ηττηθεί στις έξι τελευταίες εξόδους της. Στηρίζουμε την έδρα σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Μπρέσια – Βίρτους Εντέλα (01/04, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε παιχνίδια η Μπρέσια, όπου μετά από τρεις σερί ήττες κατάφερε να πάρει δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στις νίκες για την Βίρτους Εντέλα, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 2-1 της Τσεζένα. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Περούτζια – Βιτσέντζα (01/04, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Περούτζια, η οποία και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, η Βιτσέντζα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπρέσια (1-1), μετά και την εκτός έδρας ήττα από την Φροζινόνε (3-1). Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι το Under 2.5, το οποίο και είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.