Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται η 32η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Βερόνα – Πίσα (26/03, 13:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βερόνα, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, η Πίσα αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Επικρατεί το Under 2.5 τα τελευταία παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα σε συνδυασμό με νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (2.65 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Άσκολι (26/03, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Σαλερνιτάνα, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, για την Άσκολι. Με 2-3 Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τερνάνα – Αβελίνο (26/03, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τερνάνα, που γνώρισε την έβδομη ήττα της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και παραμένει στην τελευταία θέση. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Αβελίνο, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Με 2-3 Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Μπρέσια (26/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες υπέστη η Βιτσέντζα, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Μακρία από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπρέσια, προερχόμενη από τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Στηρίζουμε την έδρα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Τσεζένα (26/03, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Βίρτους Εντέλα, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια, πανηγυρίσε και πάλι η Τσεζένα, η οποία μετρούσε τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες μέχρι τότε. Συχνό το Under 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Σπαλ – Φροζινόνε (26/03, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η Σπαλ, η οποία και μετράει εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, από την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια προέρχεται η Φροζινόνε, η οποία μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι τότε. Με αμφίσκορο ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Κάρπι – Περούτζια (26/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Κάρπι, που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σπαλ (1-4), εντός έδρας. Αντιθέτως, από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Περούτζια, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Επιλογή μας είναι να βγει αλώβιτη από το παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Interwetten)

Λατίνα – Προ Βερτσέλι (26/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Λατίνα, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Προ Βερτσέλι είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί τους. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Μπάρι – Νοβάρα (26/03, 21:30): Την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια υπέστη η Μπάρι, η οποία δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τραπάνι, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 4-0. Αντιθέτως, από ένα αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών προέρχεται η Μπάρι, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.