Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 31η αγωνιστική της Β’ Ιταλίας.

Τραπάνι – Μπάρι (18/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς είναι εδώ και τρία παιχνίδια η Τραπάνι, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπάρι, που πήρε την τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη εντός έδρας η Τραπάνι στα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια (2-3-0), μια νίκη σε δεκατρείς εξόδους για την Μπάρι.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Άσκολι – Τσιταντέλα (18/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Άσκολι, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Τσιταντέλα είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Συχνό το αμφίσκορο στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και εδώ.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Βερόνα (18/03, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Προ Βερτσέλι, η οποία κα μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Βερόνα, έχοντας απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Πίσα – Λατίνα (18/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και έξι ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Πίσα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιτσέντζα (2-1). Επιστροφή στις ήττες και για την Λατίνα, μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, που δεν τα κατάφερε εντός έδρας με την Κάρπι (0-1). Επιλογή μας και εδώ είναι το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.35 @ Interwetten)

Αβελίνο – Νοβάρα (18/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Αβελίνο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Νοβάρα παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας είναι να παραμείνει αήττητη και μετά το παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Χ2 (1.50 @ Interwetten)

Κάρπι – Σπαλ (18/03, 16:00): Αήττητη είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κάρπι, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο νίκες σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο τέρμα. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Σπαλ, η οποία είναι αήττητη εδώ και έντεκα αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Επιλογή μας είναι να παραμείνουν αήττητοι οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Interwetten)

Μπρέσια – Σπέτσια (18/03, 16:00): Άποντη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπρέσια, έχοντας γνωρίσει την ήττα και στα τρια αυτά παιχνίδια της, στα οποία δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, από την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Σπέτσια, που επικράτησε εντός έδρας της Αβελίνο (2-1). Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Βιτσέντζα (18/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από εφτά παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Φροζινόνε, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρι (1-0). Αντιθέτως, από την πρώτη της νίκη μετά από εννέα παιχνίδια, με έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, προέρχεται η Βιτσέντζα, η οποία και επικράτησε με 2-1 της Πίσα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 ( @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.