Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Σπέτσια – Αβελίνο (11/03, 16:00): Σε ακόμη μια ήττα υποχρεώθηκε η Σπέτσια, η οποία δεν τα κατέφερε στην έδρα της Κάρπι (1-0), μετά και τη νίκη επί της Άσκολι (2-1). Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές και με απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη η Αβελίνο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Περούτζια (0-5). Στο σημερινό παιχνίδι θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Μπρέσια (11/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται από την πλευρά της και η Μπρέσια, η οποία δεν έχει καταφέρει ούτε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα παιχνίδια αυτά. Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Σπαλ – Τσεζένα (11/03, 16:00): Από ένα αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών προέρχεται η Σπαλ, η οποία και μετράει πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, με τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, η Τσεζένα αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι το 2-3 Goal, που είναι συχνό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπάρι – Φροζινόνε (11/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Μπάρι, στην έδρα της Βίρτους Εντέλα (2-0). Αήττητη στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από αήττητο σερί προέρχεται και η Φροζινόνε, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας είναι το συχνό αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Περούτζια (11/03, 16:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Φροζινόνε, η Τσιταντέλα, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παραμένει αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, έχοντας και μια νίκη. Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Περούτζια, στην έδρα της Αβελίνο (0-5). Αναμένουμε μεγάλο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Βίρτους Εντέλα (11/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Μπενεβέντο, η οποία αρκέστηκε στον πρώτο της βαθμό, μετά από δυο διαδοχικές ήττες Αντιθέτως, η Βίρτους Εντέλα είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Λατίνα – Κάρπι (11/03, 19:00): Με απολογισμό μια νίκη και δυο σερί ισοπαλίες, η Λατίνα παραμένει μακριά από το αρνητικά αποτελέσματα εδώ και τρεις αγωνιστικές, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο αυτό σερί της. Από την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, με μια ισοπαλία και μια ήττα, προέρχεται η Κάρπι, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπέτσια (1-0). Ακόμη ένα παιχνίδι που επιλέγουμε ένα χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Interwetten)