Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Βίρτους Εντέλα – Μπάρι (04/03, 16:00): Με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Βίρτους Εντέλα αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας ως στόχο να βρεθεί εντός οκτάδας και πλέι οφ. Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών έρχεται η Μπάρι, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τραπάνι – Λατίνα (04/03, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές και με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη η Τραπάνι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσιταντέλα (3-2). Από την πλευρά της, η Λατίνα είναι αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Και σε αυτό το παιχνίδι επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Άσκολι – Νοβάρα (04/03, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Άσκολι, η οποία και έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία από αυτά παιχνίδια. Από την άλλη, η Νοβάρα παραμένει αήτητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου μετά από τρεις ισοπαλίες, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες σε αυτό το σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Αβελίνο – Περούτζια (04/03, 16:00): Αήττητη είναι εδώ και εννέα αγωνιστικές η Αβελίνο, η οποία και έχει απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το θετικό σερί της. Αντιθέτως, η Περούτζια αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Επιλογή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Interwetten)

Σπαλ – Πίσα (04/03, 16:00): Με απολογισμό πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η Σπαλ είναι αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές και έχει στόχο να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της, με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτης θέσης και της Φροζινόνε. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Πίσα, η οποία και μετρά δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες στα τελευταία εφτά παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και στηρίζουμε έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Τερνάνα – Προ Βερτσέλι (04/03, 16:00): Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία η Τερνάνα, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, προερχόμενη από πέντε διαδοχικές ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Προ Βερτσέλι δίνει μάχη για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία εδώ και δυο παιχνίδια. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι και επιλέγουμε το 0-1 Goal.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.45 @ Interwetten)

Κάρπι – Σπέτσια (04/03, 16:00): Μια ισοπαλία και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Κάρπι, μετά και τη νίκη επί της Μπρέσια (2-1), η οποία είναι και η μοναδική της στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, δεν έχει σκοράρει εδώ και δυο παιχνίδια. Επιστροφή στις νίκες για την Σπέτσια, μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Τσεζένα – Βιτσέντζα (04/03, 16:00): Χωρίς νίκη είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τσεζένα, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την πλευρά της, ούτε η Βιτσέντζα έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί. Και οι δυο θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οπότε και αναμένουμε να σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)