Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με δέκα αναμετρήσεις συνεχίζεται η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Σπέτσια – Άσκολι (28/02, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Σπέτσια, η οποία ωστόσο είναι αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (4-3-0). Από την πρώτη της ήττα μετά από έντεκα παιχνίδια προέρχεται και η Άσκολι, η οποία και μετρούσε τέσσερις νίκες και εφτά ισοπαλίες μέχρι τότε. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Αβελίνο (28/02, 21:30): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Προ Βερτσέλι, η οποία και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Αντιθέτως, η Αβελίνο προέρχεται από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, όπου και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Interwetten)

Πίσα – Κάρπι (28/02, 21:30): Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Πίσα, η οποία και μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, προερχόμενη από το διπλό επί της Άσκολι (2-4). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κάρπι, η οποία γνώρισε την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Λατίνα – Τσεζένα (28/02, 21:30): Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Λατίνα κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Τερνάνα με 0-1. Σε αντίθεση με την Λατίνα, η Τσεζένα προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, εντός έδρας από την Προ Βερτσέλι (1-2). Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, θέλουν να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο εμείς δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Περούτζια – Φροζινόνε (28/02, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Περούτζια, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπαλ (2-0). Αντιθέτως η Φροζινόνε παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της και στα πέντε αυτά παιχνίδια της.

Προγνωστικό: N/G (1.70 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Σπαλ (28/02, 21:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σαλερνιτάνα, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Σπαλ παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, μετρώντας από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες. Αμφότερες “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και επιλέγουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Βερόνα – Τερνάνα (28/02, 21:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βερόνα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Το αρνητικό αυτό σερί της την έχει “ρίξει” στην τέταρτη θέση. Από την πλευρά της, η Τερνάνα προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Τραπάνι (28/02, 21:30): Πέντε αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει κάποια νίκη η Τσιταντέλα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Αντιθέτως, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η Τραπάνι παραμένει αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, προσπαθώντας να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Βίρτους Εντέλα (28/02, 21:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Βίρτους Εντέλα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας με 2-0 της Κάρπι. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αποψινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Νοβάρα – Μπενεβέντο (28/02, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Νοβάρα, η οποία μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, μετράει δυο διαδοχικές νίκες, και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών της Μπενεβέντο, η οποία μετά από τρεις νίκες και μια ισοπαλίες, γνώρισε την εντός έδρας ήττα 3-4 από την Μπάρι.

Προγνωστικό: No Bet