Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Βίρτους Εντέλα – Κάρπι (25/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βίρτους Εντέλα, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, από την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια (0-2-4), προέρχεται η Κάρπι. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, με έπαθλο την ένατη θέση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Βερόνα (25/02, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Φροζινόνε, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, έχοντας διατηρήσει παράλληλα ανέπαφη την εστία της, ούσα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δυο βαθμούς πίσω από την Φροζινόνε, βρίσκεται η Βερόνα, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, καθώς μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να μην χάσουν βαθμούς, οπότε και πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Τερνάνα – Λατίνα (25/02, 16:00): Από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Τερνάνα, η οποία μετράει μόνο ήττες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα τέλος. Παράλληλα, και η Λατίνα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Αμφότερες είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και θέλουν πάση θυσία τη νίκη σήμερα. Ωστόσο, δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ ούτε σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Σπαλ – Περούτζια (25/02, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Σπαλ, η οποία έχει απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, που την έχει φέρει στην τέταρτη θέση. Από το δικό αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Περούτζια, η οποία τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)

Άσκολι – Πίσα (25/02, 16:00): Έντεκα αγωνιστικές παραμένει αήττητη η Άσκολι, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και εφτά ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές είναι και η Πίσα, η οποία μετά από τη νίκη επί της Τερνάνα (1-0), μετράει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Interwetten)

Τσεζένα – Προ Βερτσέλι (25/02, 16:00): Με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, η Τσεζένα είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί αυτό για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιθέτως, εντός αυτής παραμένει η Προ Βερτσέλι, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, όπου και έχει πάρει μόλις ένα βαθμό. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Τραπάνι – Σαλερνιτάνα (25/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προέρχεται η Τραπάνι, η οποία και μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Παραμένει ωστόσο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σαλερνιτάνα, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στο δικό της σερί. Ακόμη ένα παιχνίδι που επιλέγουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Νοβάρα – Σπέτσια (25/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Νοβάρα, η οποία θέλει να διεκδικήσει μια θέση εντός της πρώτης οκτάδας. Από την πλευρά της, η Σπέτσια προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Αβελίνο – Βιτσέντζα (25/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων προέρχεται η Αβελίνο, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο σερί της αυτό, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, η Βιτσέντζα αγνοεί την ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας απολογισμός τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Φαβορί οι γηπεδούχοι, τους στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)