Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Εννέα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Β’ Ιταλίας.

Τσεζένα – Μπάρι (11/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Τσεζένα, η οποία προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πάρει μια θέση στην οκτάδα. Από την πρώτη της νίκη μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, προέρχεται και η Μπάρι, η οποία είναι σε καλύτερη θέση από την αντίπαλο της. Παραμένει χωρίς νίκη στις δέκα τελευταίες εξόδους της. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Κάρπι (11/02, 16:00): Από ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, προέρχεται η Φροζινόνε, έχοντας επικρατήσει των Μπρέσια (1-0) και Λατίνα (0-1). Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Αντιθέτως, η Κάρπι εξακολουθεί να είναι μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.Φαβορί οι γηπεδούχοι, αναμένουμε μια ακόμη νίκη τους.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)

Νοβάρα – Τσιταντέλα (11/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Νοβάρα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Κάτι ανάλογο ισχύει ωστόσο και για την Τσιταντέλα, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στα δυο τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Αβελίνο – Βερόνα (11/02, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Αβελίνο, η οποία και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια, έχοντας ως μόνο στόχο την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά της, η πρωτοπόρος Βερόνα μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της, μετά και την ήττα από την Λατίνα (2-0) εκτός έδρας. Μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Λατίνα (11/02, 16:00): Να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης θέλει η Μπενεβέντο, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, παραμένει αήττητη εντός έδρας, μετρώντας εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Λατίνα δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό εδω και δυο αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί από Σπέτσια (3-2) και Φροζινόνε (0-1).

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Μπρέσια – Πίσα (11/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπρέσια, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Πίσα προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στο δικό της σερί. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το Under 2.5, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Σπέτσια (11/02, 16:00): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και δυο αγωνιστικές η Προ Βερτσέλι, μετρώντας κατά σειρά μια ήττα από την Τραπάνι (1-3) και μια ισοπαλία με την Τσιταντέλα (0-0). Αντιθέτως, η Σπέτσια προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Λατίνα (3-2) και Τερνάνα (2-0), αμφότερες εντός έδρας. Δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο στις εφτά τελευταίες εξόδους της, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Επιλογή μας το “συχνό” N/G.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Άσκολι – Τραπάνι (11/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Άσκολι, η οποία και μετράει τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό. Θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Τραπάνι, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρότι κάνει ότι μπορεί για να ξεκολλήσει από εκεί. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Σπαλ (11/02, 19:00): Έχοντας κατά σειρά απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Βίρτους Εντέλα παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με μόνο στόχο να παραμείνει εντός οκτάδας. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Σπαλ, η οποία μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Και σε αυτό το παιχνίδι επιλέγουμε το αμφίσκορο, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)