Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται η 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Σπαλ – Άσκολι (04/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Σπαλ, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές και η Άσκολι, η οποία και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Περούτζια – Μπρέσια (04/02, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Περούτζια, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Χωρίς νίκης είναι εδώ και τρία παιχνίδια και η Μπρέσια, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία από αυτά, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει επίσης. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Λατίνα – Φροζινόνε (04/02, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δέκα παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και εφτά ισοπαλίες, υπέστη η Λατίνα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπέτσια (3-2). Παραμένει οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Φροζινόνε, η οποία επικράτησε της Μπρέσια με 1-0, προερχόμενη από δυο διαδοχικές ήττες. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Νοβάρα (04/02, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σαλερνιτάνα, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες. Από την άλλη πλευρά, η Νοβάρα αγνοεί το τρίποντο εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιλογή μας στο παιχνίδια είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Προ Βερτσέλι (04/02, 16:00): Την ήττα με 1-0 στην έδρα της Τερνάνα γνώρισε η Τσιταντέλα, επιστρέφοντας έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά από δυο σερί νίκες. Έχει επικρατήσει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Αντιθέτως, ακόμη μια ήττα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Προ Βερτσέλι, η οποία ήταν και η τρίτη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει επικρατήσει σε κανένα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Σπέτσια – Τερνάνα (04/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Σπέτσια, κόντρα στην Λατίνα (3-2). Παραμένει έτσι άηττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια και για την Τερνάνα, η οποία μετρούσε μια ισοπαλίες και τέσσερις σερί ήττες σε αυτό το σερί της. Ωστόσο παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και χωρίς νίκη στις δώδεκα τελευταίες εξόδους της (0-6-6). Συχνό το N/G, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: N/G (1.60 @ Interwetten)

Πίσα – Βίρτους Εντέλα (04/02, 16:00): Προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νοβάρα (1-1), η Πίσα είναι αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια, παραμένοντας οριακά εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όπου μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, παραμένει αήττητη και η Βίρτους Εντέλα στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα παραμένει χωρίς διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της, με δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: Βίρτους Εντέλα Over 0.5 (1.50 @ Interwetten)

Μπάρι – Βιτσέντζα (04/02, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπάρι, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Βιτσέντζα είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων, “έβγαλαν” το Under 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)