Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 23η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Όλα τα παιχνίδια είναι στις 16:00.

Τσεζένα – Άσκολι (28/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και δυο παιχνίδια η Τσεζένα, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, με σκοπό να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Από την πλευρά της, η Άσκολι παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Δυο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Κάρπι (28/01, 16:00): Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπενεβέντο, που προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Σπαλ (2-0). Έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κάρπι, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της αποτέλεσμα. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και στο σημερινό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Τερνάνα – Τσιταντέλα (28/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τερνάνα, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας στην προτελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά, η Τσιταντέλα προέρχεται από την δεύτερη διαδοχική της νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας όμως μια ισοπαλία και πέντε ήττες στις έξι τελευταίες εξόδους της, όπου και πέτυχε μόλις ένα γκολ.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)

Μπάρι – Περούτζια (28/01, 16:00): Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες προέρχεται η Μπάρι, ούσα μακριά από τους τρεις βαθμούς εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Περούτζια, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Με έπαθλο την 8η θέση η αναμέτρηση αυτή, πάμε με το συχνό στα τελευταία παιχνίδια, αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)

Νοβάρα – Πίζα (28/01, 16:00): Την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα υπέστη η Νοβάρα, στην έδρα της Τραπάνι (2-1). Ποντάρει στην έδρα της για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, έχοντας επικρατήσει στα αντίστοιχα τρία τελευταία. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές και απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Πίζα, κόντρα στην Τερνάνα (1-0). Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη φέτος, ενώ δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Σπαλ (28/01, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία μετά από τρεις νίκες, υποχρεώθηκε σε δυο ισοπαλίες, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Σπαλ, η οποία μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία στο δικό της σερί, ούσα και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Τραπάνι (28/01, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Προ Βερτσέλι, η οποία πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την πρώτη της νίκη μετά από δέκα παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Τραπάνι, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Επιλογή μας το μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Interwetten)

Αβελίνο – Βίρτους Εντέλα (28/01, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Αβελίνο, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στο σερί της αυτό, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο γκολ στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Βίρτους Εντέλα, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)