Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Σαλερνιτάνα – Περούτζια (30/12, 16:00): Από δυο διαδοχικές ήττες πρωταθλήματος προέρχεται η Σαλερνιτάνα, η οποία θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που έχει φτιαξεί και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τον ίδιο στόχο έχει και η Περουύτζια, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα μετά και το τελευταίο της τρίποντο. Βρίσκουν αμφότερες δίχτυα, οπότε πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Νοβάρα – Κάρπι (30/12, 18:30): Μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, η Νοβάρα γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Βίρτους Εντέλα και θέλει να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, η Κάρπι είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: Χ2 (1.45 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Πίσα (30/12, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από οκτώ παιχνίδια και απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, γνώρισε το περασμένο Σάββατο η Μπενεβέντο, στην έδρα της Φροσινόνε (3-2). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται από την πλευρά της η Πίσα, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει γκολ σε κάποιο παιχνίδι από αυτά.

Προγνωστικό: N/G (1.55 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Βίρτους Εντέλα (30/12, 21:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσιταντέλα, η οποία γνώρισε την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράληλλα και μια νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Βίρτους Εντέλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Interwetten)

Βερόνα – Τσεζένα (30/12, 21:30): Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Βερόνα, η οποία “έφυγε” με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κάρπι (1-1) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ασταθής στα τελευταία παιχνίδια της η Τσεζένα, η οποία παίρνει τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, ωστόσο χάνει μακριά από αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Λατίνα – Αβελίνο (30/12, 21:30): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Λατίνα, έχοντας αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας στα έξι τελευταία από αυτά. Από την πλευρά της, η Αβελίνο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Σκοράρουν και οι δυο, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Φροσινόνε (30/12, 21:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Προ Βερτσέλι, η οποία γνώρισε ακόμη μια ήττα. Παράλληλα μετράει μόλις ένα τρίποντο εδώ και έντεκα αγωνιστικές, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. Από την πλευρά της, η Φροζινόνε προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, γεγονός που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Βερόνα.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ Interwetten)

Τερνάνα – Άσκολι (30/12, 21:30): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι ο μόνος στόχος της Τερνάνα, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, που την διατηρούν εντός επικίνδυνης ζώνης. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Άσκολι, η οποία είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Τραπάνι – Μπρέσια (30/12, 21:30): Εννέα αγωνιστικές εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη η Τραπάνι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το σερί της, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό μια ήττα και δυο ισοπαλίες πανηγύρισε και πάλι η Μπρέσια, η οποία μπήκε και πάλι σε τροχιά πλέι οφ.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Interwetten)